Uporabno
2909 ogledov

To so serije, ki jih to pomlad ne smete zamuditi

Telemach Telemach
Če si tudi vi proste trenutke radi krajšate z ogledom zanimivih TV-vsebin, vam spodaj ponujamo nekaj predlogov uspešnih in zelo gledanih serij. Ne glede na to, ali se boste podali na drug planet, raziskovali napete primere detektiva, spremljali strastno ljubezensko zgodbo, ali se izobraževali skupaj z vašimi najmlajšimi, so vam sproščujoči trenutki na kavču tako rekoč zagotovljeni.

Mala bobnarka

Serija, posneta po istoimenski knjižni uspešnici, združuje strastno ljubezensko zgodbo in nadvse razburljiv triler. Vstopite v svet, v katerem so meje med junaki in zlobneži ter ljubeznijo in sovraštvom nevarno zabrisane. V šestih delih miniserije v glavnih vlogah nastopajo izjemni Alexander Skarsgård, Michael Shannon (Oblika vode), Florence Pugh (Lady Macbeth) in številni drugi.

Volčja vzgoja

Znanstvenofantastična serija Volčja vzgoja je hitro postala eden najbolj priljubljenih dosežkov produkcije HBO in izzvala odzive z vseh strani. To pomlad si lahko v katalogu HBO OD ogledate drugo sezono serije, v kateri se Mati (Amanda Collin) in Oče (Abubakar Salim) s šestimi človeškimi otroki pridružita novi ateistični koloniji v skrivnostnem tropskem delu planeta Kepler 22b.

Inšpektor Grace

Nova britanska detektivska serija Inšpektor Grace je doživela ekskluzivno premiero v katalogu Pickbox Now. Serija spremlja zanimive primere detektiva Roya Gracea, ki je svoje življenje posvetil detektivskemu delu. V glavni vlogi nastopa britanski igralec John Simm, ki ga poznamo iz priznanih serij Tujci, Doctor Who in Life on Mars.

Telemach | Avtor: Telemach Telemach

Operacija Au!

Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši gledalci, ki si lahko v katalogu Da Vinci Kids ogledajo zabavno in izobraževalno serijo Operacija Au! Dva bistra zdravnika, dvojčka Chris in Xand, jih bosta popeljala na popotovanje po medicini in biologiji, kjer bodo otroci lahko odkrili, kako delujejo naša telesa.

Najhitrejši paketi fiksnih storitev

Da boste v svojih najljubših vsebinah uživali brez skrbi, bodo poskrbeli najboljši paketi televizije in interneta. Nudi vam jih Telemach, ki je v svojih paketih priljubljenih fiksnih storitev EON občutno dvignil internetne hitrosti, tako da ti postajajo najhitrejši na slovenskem trgu. V paketu EON Premium je po novem hitrost do uporabnika kar do 1 Gbps! Za nameček podjetje ves čas povečuje svoj Video klub, v katerem je zdaj že več kot 22.000 vsebin, ki so naročnikom na voljo brez doplačila, prav tako kot ogled do 7 dni nazaj. Poleg tega Telemach v svojo ponudbo redno dodaja tudi programe v visoki ločljivosti, ki gledanje televizije dvignejo na še višjo raven. Vsi paketi EON so ta čas na voljo po akcijski ceni – prvih 12 mesecev le 19,90. Pripravite pokovko in uživajte v najboljši uporabniški izkušnji!