Uporabno
1553 ogledov

Tom Holland v akcijsko-pustolovskem spektaklu Uncharted

Film Uncharted Con Film
Po še vedno sveži mega uspešnici Spider-Man: Ni poti domov se Tom Holland vrača na velika platna v vznemirljivi pustolovščini Uncharted kot Nathan Drake – Nate, za katero je pravkar izšel najnovejši napovednik. To je zgodba o lovcu na zaklade in glavnem junaku serije videoiger Uncharted, ki ima po vsem svetu več kot 40 milijonov prodanih izvodov.
1/6
Con Film

Ta pustolovščina je milijone igralcev po vsem svetu osvojila s svojo zgodbo, inovativnostjo in kinematografskim slogom. Prihajajoči istoimenski film nas bo seznanil z dogodki pred igro, torej z zgodbo o tem, kako je Nate spoznal Victorja Sullivana – Sullyja, ki ga igra znani hollywoodski igralec Mark Wahlberg.

S posebnim humorjem in situacijami se bosta nova prijatelja in sodelavca podala v nevarno iskanje izgubljenega zaklada Ferdinanda Magellana, zaklada, ki je izginil pred 500 leti. V tej pustolovščini ju čakajo skrivnostni namigi in uganke, ki vodijo do plena, vrednega 5 milijard dolarjev. Ovira, s katero se bosta morala ob tem spopadati, je neusmiljeni Moncada (Antonio Banderas), ki verjame, da sta on in njegova družina zakoniti in edini dediči zaklada. Našima junakoma bo podvig popestrilo tudi to, da bo Nate na poti morda našel nekaj, kar bo zanj celo pomembnejše. Celotni podvig je odvisen od tega, kako uspešno bo sodelovanje s Sullyjem, posledice tega pa prikazuje prav najnovejši napovednik filma.

Spektakularni akcijski prizori z veliko dozo adrenalina so le uvod v razburljivo iskanje, ki mu daje šarm glavnih junakov poseben pečat. Režijsko taktirko je prijel izvrstni Ruben Fleischer (Dobrodošli v deželi zombijev, Venom, Gangsterska enota), poleg omenjenih igralcev pa v filmu blestita še Sophia Ali in Tati Gabrielle.

Film Uncharted | Avtor: Con Film Con Film

Izkušeni lovec na zaklade Victor Sullivan – Sully (Mark Wahlberg) zaposli tatu Nathana Draka (Tom Holland), da bi našel zaklad, ki ga je pred 500 leti izgubil Ferdinand Magellan. Kar se za dvojico začne kot običajen rop, postane pravo tekmovanje, ki ju bo popeljal po vsem svetu, da bi osvojila plen pred neusmiljenim Moncadom (Antonio Banderas), ki verjame, da sta on in njegova družina zakoniti dediči. Če bo Natu in Sullyju uspelo razvozlati namige in rešiti eno najstarejših skrivnosti na svetu, bosta našla 5 milijard dolarjev vreden zaklad in morda celo Natovega davno izgubljenega brata ... a samo, če se bosta naučita sodelovati.

Uncharted bo v kinu od 17. februarja.

Film Uncharted | Avtor: Con Film Con Film