Uporabno
4020 ogledov

Top oprema za popolno vrtno zabavo

Bauhaus
1/19
Bauhaus
Dnevi so vse toplejši in daljši, cvetoči vrtovi kar kličejo po domačem pikniku ali vrtni zabavi. Z vrhunsko opremo iz Bauhausa bo vaša domača zabava kot iz filma ...

Vrtne zabave združujejo in povezujejo. Na njih se glasno smejimo, okušamo dobro hrano in vrhunske napitke, vrtne zabave so čas za poletno sprostitev, pobeg od skrbi, so čas za družino in prijatelje. Na njih praznujemo rojstne dneve, prihod novega družinskega člana, uspehe ali zgolj dejstvo, da se imamo radi.

Poleg dobre družbe je pri uspešni vrtni zabavi ključnega pomena oprema, ki naredi potrebno vzdušje in poskrbi za udobje vseh udeležencev.

Za vas smo izbrali nekaj nepogrešljivih dodatkov za vrt, s katerimi bodo vrtne zabave nepozabljive.

Paviljoni

Dvorišče bo s paviljonom pridobilo čisto nov moderen izgled, zaradi dodatne sence se bo povečala tudi njegova funkcionalnost. Paviljon se bo v trenutku spremenil v nepogrešljiv del vrta, kjer bo vaš najljubši prostor za druženje, počitek, učenje ali celo delo.

V Bauhausu lahko izbirate paviljone številnih oblik, dimenzij, izgleda ter cen za različne priložnosti.

Bauhaus | Avtor: Bauhaus Bauhaus

Vrtno pohištvo

K popolnemu paviljonu se poda tudi moderno in udobno vrtno pohištvo, ki vam bo vsakodnevno privabilo nasmeh na obraz.

Vrtne garniture v Bauhausu bodo zadovoljile vse okuse. Od tistih, ki želite pridih orienta, do ljubiteljev minimalizma in modernega stila. Pomembno pa je, da v ospredje postavite tudi udobje, saj bo odslej vaš najljubši domač prostor prav vrt.

Luksuzne vrtne zabave bodo z moderno in prefinjeno opremo BAUHAUS pri vas doma postale najboljše.

Bauhaus | Avtor: Bauhaus Bauhaus

Za vrtno pohištvo morate ustrezno skrbeti, zato ga prilagodite življenjskemu stilu in načinu uporabe. Če boste kupili vrtno pohištvo z mehkimi in udobnimi blazinami, ne pozabite kupiti še skrinje za shranjevanje. 

Vrtna igrala

Če imate doma otroke ali vas obiskujejo nagajivi vnučki, uredite prostor tudi zanje. Z vrtnimi igrali jim ne boste ponudili le koristne in zabavne igre na prostem, s prikupnimi igrali bo lep izgled doletel tudi okolico vaše hiše.

Bauhaus | Avtor: Bauhaus Bauhaus

Prav tako bodo vrtna igrala pravi hit za obiske z otroki, na rojstnodnevnih zabavah ali na vrtnih zabavah s starši, ki si želijo malce miru in sprostitve. Z varnimi in kakovostnimi igrali iz Bauhausa bo otroški smeh še bolj glasen.

Izbirate lahko med igrali za malčke pa tudi med tistimi za malce starejše otroke, ki radi uživajo na svežem zraku. Na voljo imate privlačne igralne stolpe različnih oblik, otrokom pa lahko privoščite tudi pravljično leseno hišico.

Bazen kot v filmu

Za pravo vrtno zabavo iz filma ne sme manjkati bazen, ki služi za prijetno ohladitev, zanimivo popestritev in seveda zabavo. Izbirate lahko med montažnimi bazeni različnih dimenzij, odvisno od vaših potreb in prostora.

Bauhaus | Avtor: Bauhaus Bauhaus

Za popoln izgled ne smejo ob bazenu manjkati privlačni ležalniki, pred vrtno zabavo pa ne pozabite na napihljive blazine in kakšno žogo. Tako bo zabava še bolj vesela in živahna.

V Bauhausu s svojo ponudbo bazenov niso pozabili na najmlajše, prav zanje ponujajo napihljive otroške bazene z različnimi dekoracijami, barvami in igrali. Na voljo je celo bazen v obliki nogometnega, odbojkarskega ali bejzbolskega igrišča!

Za urejeno okolico

Tudi po koncu vrtne zabave mora ostati okolica hiše urejena in pospravljena. Igrače, dodatni sedeži, napihljiva igrala in dodatni ležalniki ne smejo ležati kar vsepovsod.

Najpreprostejša, lepa in poceni rešitev je vrtna lopa ali kovinska hiška, ki daje vrtu pridih pravljičnosti ali minimalistične urejenosti. Z vrtno hiško bo dobila vsaka stvar svoje mesto, prostor bo v njej pa bodo našli tudi domače vrtno orodje, kolesa, skiroji in podobna oprema.

Bauhaus | Avtor: Bauhaus Bauhaus