Uporabno
577 ogledov

Trije razlogi, zakaj je MateBook X Pro 2020 vaš najboljši pomočnik pri učenju

Huawei Huawei
S hitrim razvojem tehnologije je spletno učenje postalo povsem dosegljiva resničnost. Ob neverjetno hitrih omrežjih, ki omogočajo učinkovito učenje in delo, so časovne in prostorske omejitve sistemov le še spomin. Dober prenosnik za spletno učenje danes odlikuje zaslon FullView, zanesljivo delovanje in profesionalno zaščito oči.

Huawei je pred kratkim javnosti predstavil zastavonošo med prenosniki naslednje generacije, HUAWEI MateBook X Pro 2020, ki se ponaša s prikazno površino, ki zavzema 91 odstotkov površine prednje ploskve, zaslonom FullView ločljivosti 3K, vrhunsko zaščito oči, zmogljivim delovanjem ter zdržljivo baterijo in je tako uporabnikov pomočnik do sedaj nepresežene odličnosti.

Potopitveno učenje na 10-točkovnem zaslonu na dotik FullView

Huawei si je pri mobilnih telefonih in tablicah sposodil zasnovo zaslona in tehnologijo zlaganja ter ju prenesel v okolje prenosnih računalnikov, kar se odraža v revolucionarnem dizajnu prenosnika MateBook X Pro. HUAWEI MateBook X Pro 2020 izrablja možnosti, ki jih ponujajo zadnji konstrukcijski dosežki, da s pomočjo ultra tankih robnih ploskev uporabniku ponudi stratosfersko prikazno površino, ki zavzema kar 91 odstotkov prednje ploskve. Bralcu omogoča, da naenkrat zajame in vidi več vsebine ter mu prihrani opravilo nenehnega obračanja strani in omogoča učinkovito branje.

HUAWEI MateBook X Pro 2020 ima 13,9-palčni zaslon ločljivosti 3K in kompaktno ohišje. Ne glede na to, ali si ogledujete fotografije v visoki resoluciji ali gledate videoposnetke, prenosnik vse podobe prikaže v živahnih in realističnih barvah. MateBook X Pro 2020 je odličen tudi pri urejanju videoposnetkov, razmerje med stranicami 3 proti 2 pa dodatno olajša urejanje in deljenje vsebin.

K enostavni uporabi prenosnika MateBook X Pro 2020 pomembno pripomore tudi 10-točkovni zaslon na dotik. Ker uporabnik želeni posnetek zaslona zdaj lahko označi z dotikom prsta, je tudi zajemanje računalniškega zaslona zdaj mogoče kadarkoli in kjerkoli. Prenosnik lahko samodejno prepozna znake na sliki in jih pretvori v besedilo za enostavnejšo uporabo.

Zaslon FullView visoke definicije, razmerje stranic 3 proti 2 in priročni zaslon na dotik so tiste lastnosti prenosnika, zaradi katerih je še posebej primeren za spletno učenje.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Profesionalna zaščita oči

Z razvojem tehnologije in razvojem uporabniških naprav je zrasla tudi priljubljenost spletnega učenja, s tem pa tudi pomen zaščite oči.

Prenosnik MateBook X Pro 2020 podpira 100-odstotni barvni spekter sRGB, kontrastno razmerje 1500:1 in točkovno gostoto 260 točk na palec, zato se odlično znajde pri prikazovanju živahnih, realističnih barv in podob, ki se brezšivno pojavljajo na zaslonu in z njega izginjajo. Prenosnik se ponaša s profesionalno zaščito oči, saj se zaveda dejstva, da ga bodo uporabniki uporabljali dlje časa. Način zaščite oči omogočimo z desnim klikom na prazno območje na namizju, potem izberemo želeni način, ki odstrani škodljivo modro svetlobo in prepreči najhujše učinke uporabe prenosnika ter utrujenost oči. Tehnologija prilagajanja svetlosti hkrati zagotavlja, da zaslon ostane jasen tudi ob neposredni svetlobi.

Profesionalno delovanje

Prenosnik, usmerjen v spletno učenje, mora biti opremljen s privlačnimi sodobnimi programi, kot sta PS in CAD. Kot pravi zastavonoša med prenosniki, je visoko zmogljivi HUAWEI MateBook X Pro 2020 opremljen z najnovejšim procesorjem desete generacije Intel CoreTM, ki zagotavlja tekoče delovanje tudi pri hkratnem izvajanju več opravil. Hitri 16-gibgabitni pomnilnik in do 1 TB pomnilnika SSD podpirata sočasno odpiranje in uporabo več učnih programov, zato lahko pozabite na časovne zamike pri preklapljanju med posameznimi programi. Poleg tega ima prenosnik diskretno grafično kartico NVIDIA MX250 in je opremljen z možnostjo brezžične povezave z dvema antenama ter opcijo Bluetooth 5.0, s katerim sicer stabilne operacije dosegajo svilnato gladkost.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Močna baterija zmogljivosti 56 Wh v povezavi z inteligentnim algoritmom za varčevanje z energijo prinaša neverjetno dolgoživost baterije. Glede na podatke laboratorijskih testov, lahko povemo, da s povsem napolnjeno baterijo prenosnik lahko predvaja lokalne videoposnetke do 13 ur ali izvaja do 15 ur vsakodnevnih opravil.

Ob neverjetni ponudbi uporabnih lastnosti, ki poleg naštetih obsega še dodatne atribute, ima HUAWEI MateBook X Pro 2020 vse, kar potrebuje, da izpolni širok nabor potreb in pričakovanj študentov in učencev.