Uporabno
1634 ogledov

Triki za dvig razpoloženja, ki delujejo v hipu

ženska, slušalke, glasba Profimedia
Vsakdo izmed nas je že okusil dan, teden ali celo daljše obdobje, ko čutimo, da nam zadeve ne gredo "po planu". Če razmišljamo, da na situacijo nimamo vpliva, nas kar hitro lahko zajame oblak črnih misli, slaba volja pa nas včasih dohiti, še preden bi spoznali pravi vzrok zanjo. Kaj lahko v takih trenutkih sami storite, da bi se počutili bolje?

Je za vami naporen dan v službi? Ste se nehote znašli v konfliktu s katerim izmed znancev ali sorodnikov? Ste danes vstali z levo nogo brez pravega razloga? Ljudje imamo dobre in slabe dni, pomembno je, da se potrudimo, da bi bilo slabih čim manj. Predstavljamo vam tri načine, ki bodo brez dvoma poskrbeli za takojšen dvig razpoloženja.

Svež zrak

Preprosto, a učinkovito zdravilo. Pogosto bo že dvajset minut na svežem zraku izboljšalo vaše razpoloženje. Če k temu dodate še blagodejne športne dejavnosti, kot so tek, hoja ali kolesarjenje, toliko bolje! Pospešen srčni utrip je pravi korak do boljše volje!

Telemach, ženska, glasba, svež zrak | Avtor: Profimedia Profimedia

Vitamin D

Ste prepričani, da za dolgotrajno slabo počutje ni krivo pomanjkanje vitaminov in mineralov? Znanstveno dokazano je, da neustrezna raven vitamina D lahko vpliva na slabo razpoloženje in celo depresijo. Ker vitamina D samo s prehrano in soncem dobimo premalo, velja razmisliti o prehranskem dopolnilu.

Priljubljena glasba

Glasba je izvrstno sredstvo za takojšnjo spremembo in dvig razpoloženja! Obstajajo skladbe, ki nas tudi v najslabših dneh lahko spravijo v dobro voljo, naše priljubljene melodije pa še nikoli niso bile tako dostopne! Telemach je namreč razširil svojo ponudbo, ki po novem omogoča tudi neomejen dostop do globalne pretočne glasbene storitve TIDAL. Ta prinaša več kot 70 milijonov pesmi vseh zvrsti domače in tuje glasbe ter 250.000 najkakovostnejših video vsebin, vključno z glasbenimi videospoti, ekskluzivnimi prenosi koncertov in prireditvami brez oglasov.

Telemach, ženska, glasba, svež zrak | Avtor: Profimedia Profimedia

Za uporabnike Telemachovih fiksnih paketov EON Premium in mobilnih paketov NAJVEČ je TIDAL Premium vključen v storitev. Za vse uporabnike, ki do 31. avgusta 2021 sklenete novo ali podaljšate obstoječo pogodbo za katerikoli paket EON ali VEČ, pa je storitev TIDAL Premium na voljo promocijsko in sicer za čas trajanja pogodbene obveznosti, to je dve leti. Aktivirajte TIDAL Premium v svojem uporabniškem računu Moj Telemach in uživajte v nepozabni zvočni ter vizualni izkušnji.

Telemach, Tidal | Avtor: Telemach Telemach