Uporabno
20727 ogledov

Turistične bone lahko porabite v tej prestižni hotelski verigi

Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož
Odločitev je padla.

Odrasli državljani Republike Slovenije bomo za letošnje leto prejeli turistične bone v vrednosti 100 evrov, otroci v vrednosti 50 evrov. Poleg tega lahko do konca tega leta unovčite tudi v lanskem letu neporabljene turistične vavčerje. In zakaj jih ne bi porabili v priljubljenih Hotelih LifeClass Hotels & Spa Portorož, kjer bodo poskrbeli tako za vašo varnost kot za sprostitev in zabavo?

Poletne počitnice so pred vrati, vročina pritiska in zagotovo tudi vi že komaj čakate, da se končno odklopite od vsakodnevnih obveznosti, vsaj za nekaj časa odmislite skrbi in si privoščite več kot zaslužen oddih. Če zaradi vseh ukrepov, ki še vedno veljajo zaradi prisotnosti novega koronavirusa, letos ne želite potovati zunaj Slovenije, in če bi radi izkoristili turistične bone, potem je vsekakor prava izbira oddih v Portorožu, v Hotelih LifeClass Portorož, kjer se boste dodobra spočili in si napolnili baterije za nove izzive.

Piranski zaliv je zaradi bližnjih Sečoveljskih solin prava zakladnica negativnih ionov, ki dokazano krepijo imunski sistem, spodbujajo regeneracijo telesa in duha, pospešijo miselne procese in odpravljajo utrujenost. Poleg tega Portorož z okolico ponuja ogromno možnosti za telesno aktivnost – od sprehodov do kolesarjenja. Če pa k temu dodate še jutranje razgibavanje na plaži Meduza, plavanje v morju ali v bazenih Term Portorož ter odlično kulinariko, dobite kombinacijo za popoln dopust.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

LifeClassovo kopališče Meduza prejemnik Modre zastave

Zagotavljanje najvišje kakovosti kopalne vode, čistoča kopališča, reševalna oprema ter okoljsko informiranje so le nekateri kriteriji, ki jih mora izpolnjevati kopališče za pridobitev Modre zastave. Ena takšnih je tudi plaža Meduza, ki jo upravljajo Hoteli LifeClass Portorož.


Plaža Meduza se ponaša z laskavo Modro zastavo, katere prepoznavni barvi sta modra in bela in ki s ponosom plapola v središču Portoroža. Plaža Meduza je sicer ena najlepših in najbolj zelenih slovenskih plaž ter tudi ena najčistejših in varnih. Bujna mediteranska drevesa, ki zagotavljajo prijetno senco, poskrbijo za to, da se lahko čez dan umaknete močnim sončnim žarkom. Gosto posejana trava nudi prijeten prostor za lenarjenje in počitek, bar s ponudbo osvežilnih pijač pa je več kot dobrodošel dodatek v vročih poletnih dneh.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

Poskrbljeno tudi za odlično hrano

Tudi gurmani boste v Hotelih LifeClass Portorož prišli na svoj račun. V njihovih 11 barih in restavracijah namreč ponujajo pristno lokalno hrano, ki je pripravljena na sodoben način in jo zaznamuje pridih Mediterana. Še posebej so znane njihove odlične sladice.

"Za sladkosnede gurmane imamo posebno presenečenje. Si predstavljate slaščice, v katere so vtkani okusi Mediterana? Lokalni izdelki, kot so olivno olje, oreščki, bazilika, solni cvet, podarijo slaščicam edinstven pečat. Okus, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Pustite se presenetiti. Prijetno!" zagotavljajo v Hotelih LifeClass Portorož, kjer so še posebej ponosni na slastno limonino pito z mandlji LemonClass, s katero vsak dan razveseljujejo v lastni hotelski slaščičarni Café Central.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

V Hotele LifeClass Portorož na turistične bone

Novica, ki bo razveselila mnoge, je ta, da v Hotelih LifeClass Portorož z veseljem sprejmejo vaše turistične bone – unovčite jih lahko za nočitev z zajtrkom v izbranih namestitvenih obratih, za preostale storitve pa doplačate na kraju samem. Če vam bo ostalo še kaj 'dobroimetja' na turističnem vavčerju, pa ga lahko uporabite ob naslednjem obisku.

Vse, kar morate storiti, je, da pred prihodom v nastanitveno enoto izpolnite obrazec za unovčenje turističnih bonov in navedete znesek turističnega vavčerja, ki bi ga želeli koristiti. Skupaj z izpolnjenim obrazcem prinesite še kopijo osebnega dokumenta ter vse skupaj izročite receptorju.

V Hotelih LifeClass Portorož so pripravili posebne ponudbe za pare, družine, seniorje ter kolesarske navdušence. Ne zamudite! Posebne ponudbe preverite tukaj!

Izberite hotel, v katerem se boste počutili prijetno. Kjer vas bodo na vsakem koraku spremljali topli nasmehi in prijazni ljudje. Prepustite se udobju svoje sobe, dovolite, da vas navdušijo skrbno izbrani detajli, ekskluziven razgled in edinstvena zgodba. To je vaš oddih in zaslužite si, da se sprostite v stilu.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

Varnost gostov je na prvem mestu

V Hotelih LifeClass Portorož je varnost gostov in zaposlenih na prvem mestu. V namen zagotavljanja varnega in brezskrbnega oddiha so posodobili že uveljavljene hotelske standarde in jim dodali še izpopolnjene LifeClass Healthy standarde, ki so jih razvili v skladu z globalnimi standardi varnosti in higienskimi protokoli.

Med drugim je poskrbljeno za redno dezinfekcijo hotelskih skupnih prostorov in površin ter sob, v restavracijah je zagotovljena manjša gneča, mize in stoli so med seboj razmaknjeni vsaj meter in pol, ustrezni zaščitni ukrepi veljajo tudi pri uporabi wellness storitev.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož


Da je oddih za goste Hotelov LifeClass Portorož res brezskrben, morajo obiskovalci, starejši od 18 let, ob prihodu v hotel predložiti eno od spodnjih dokazil:

  • dokazilo o preboleli okužbi z virusom covid-19, od katere je minilo največ 6 mesecev;
  • PCR ali hitri test, ki ne sme biti starejši od 48 ur;
  • potrdilo o cepljenju (za cepivo Pfizer velja sedmi dan od drugega odmerka, za cepivo Janssen 14 dni od edinega odmerka, za ostala cepiva 14 dni od drugega odmerka, za cepivo AstraZeneca 21 dni od prvega odmerka);
  • potrdilo o cepljenju z enim odmerkom cepiva za vse prebolevnike, ki so bili cepljeni v obdobju največ 8 mesecev od pozitivnega rezultata testa PCR.

Nazaj v Life. Nazaj v LifeClass.

Če si torej želite morja, sonca, sprostitve, dobre hrane in brezskrbnega dopusta, kjer boste pozabili na tegobe vsakdana, potem je Portorož prava izbira za vas. Zato ne odlašajte in si svoj oddih v Hotelih LifeClass Portorož rezervirajte še danes.