Uporabno
138 ogledov

Užitek brez slabe vesti: tu so nove Dr. Oetkerjeve sladice brez dodanega sladkorja

Dr. Oetker Dr. Oetker
Linija izdelkov z eritritolom, sladilom naravnega izvora, Sweet Zero eritritol in Sweet Zero vanilin sladkor, zdaj zajema tudi Dr. Oetkerjeve klasike – muffine ter pudinge.

Si želite privoščiti nekaj sladkega in dobrega, vendar nočete zaužiti še več sladkorja, kot je potrebno? Kot odgovor na to dilemo Dr. Oetker predstavlja izdelke Sweet Zero, ki ne vsebujejo rafiniranega belega sladkorja in so idealna izbira za vse, ki jim je mar za zdravo prehrano. Poleg izdelkov, kot sta Sweet Zero eritritol in Sweet Zero vanilin sladkor, smo pri Dr. Oetker dodali kar tri nove izdelke – Sweet Zero muffine z okusom vanilije in Sweet Zero pudinge z okusom kakava ter vanilije. Vsi izdelki so osnovani na bazi eritritola, sladila naravnega izvora.

Za vse ljubitelje sladic, ki iščejo hitro in enostavno, vendar nadvse okusno sladico, so Sweet Zero muffini idealna izbira. Ne le, da je izdelek enostaven za pripravo in ne vsebuje dodatnih sladkorjev, je odlična izbira za vse, ki se zdravo prehranjujejo. Sweet Zero muffini z okusom vanilije so edinstven izdelek na trgu v sodobno oblikovani embalaži s prepoznavnimi barvami in elementi linije Dr. Oetker: Sweet Zero.

Dr. Oetker | Avtor: Dr. Oetker Dr. Oetker

Za vse tiste, ki obožujejo enega najbolj prepoznavnih Dr. Oetkerjevih izdelkov – Dr. Oetker Original puding, imamo veselo novico; ta večna klasika je od sedaj na voljo tudi v liniji Sweet Zero, v priljubljenih okusih kakava in vanilije. Izdelki so namenjeni vsem, ki želijo omejiti vnos sladkorja, vendar se ne želijo odreči sladkim užitkom, še posebej v hladnih mesecih, ko je puding popolna izbira za posladek.

Linija Sweet Zero je novost na trgu, s katero se Dr. Oetker želi prilagoditi potrebam vseh, ki so pozorni na način prehranjevanja, vnos sladkorja in kalorij v telo. Izdelki linije Sweet Zero se po okusu pretirano ne razlikujejo od belega sladkorja, saj vsebujejo kar 60 % sladkobe v primerjavi z izdelki, ki vsebujejo navadni sladkor, zaradi česar je linija izdelkov Sweet Zero idealen nadomestek pri pripravi sladic. Njihov okus je sladek in osvežilen, ter ima nizek glikemični indeks. Prav zato so novi Sweet Zero muffini in Sweet Zero pudingi idealni za vse, ki jim zdrava prehrana veliko pomeni.

Čas je, da poskusite nove sladice, mar ne? Več informacij o izdelkih in liniji Sweet Zero poiščite na oetker.si.

O podjetju Dr. Oetker

Dr. Oetker, podjetje z več kot stoletno tradicijo, ki posluje v več kot 40 državah, je vodilno podjetje na trgu izdelkov in preverjenih receptov za kolače. Od takrat pa vse do danes veliko družinsko mednarodno podjetje Dr. Oetker, del katerega je tudi Dr. Oetker Slovenija, ostaja sinonim za strast do kolačev. Od dodatkov in mešanic za kolače prek sladic in vse do okraskov je Dr. Oetker specialist za peko ter okrasitev z najbogatejšim prodajnim programom, katerega kakovost prepoznajo in cenijo potrošniki vseh generacij. Številne recepte, nasvete in trike poiščite na http://www.oetker.si.