Uporabno
237 ogledov

Uživaj v brezplačni Coca-Coli v svojem najljubšem lokalu!

Coca-Cola
1/3
Coca-Cola
Vsem, ki smo željni prijateljev in žejni druženja, družba Coca-Cola podarja svojo kultno pijačo.

Coca-Cola | Avtor: Coca-Cola Coca-Cola
Po obdobju, ko je bilo druženje omejeno, je v gostinskih lokalih postopno zaživel prešeren utrip. Ljudje, ki nas združuje klepet, smeh, sproščeno vzdušje ... nazdravljamo življenju. V tem duhu Coca-Cola izvaja promocijsko aktivnost pod geslom 'To Coca-Colo podarimo mi'.

Kako do svoje Coca-Cole? Preprosto. Obišči spletno mesto https://www.coca-cola.si/promocije/to-coca-colo-podarimo-mi. Po registraciji prevzameš svoj kupon za brezplačno pijačo Coca-Cola ali Coca-Cola Zero. Unovčiš ga lahko v katerem koli lokalu s seznama, ki je objavljen na spletnem mestu. Izberi in obišči svoj najljubši lokal, upoštevaj varnostne predpise ter pri naročilu ne pozabi pokazati kupona natakarju.

 

Coca-Cola | Avtor: Coca-Cola Coca-Cola

Promocijska aktivnost je del oglaševalske kampanje Odprti kot nikoli doslej, v kateri nastopa znani raper George The Poet. Umetnik in družba Coca-cola nas spodbujata, da najdemo priložnosti v tej novi normalnosti. Podjetje s kampanjo in raznimi promocijskimi aktivnostmi podpira svoje maloprodajne partnerje, vključno s hoteli, bari in restavracijami.

Pridruži se nam in proslavljaj življenje z nami. Uživaj v Coca-Coli kot še nikoli doslej!

Več informacij najdete na https://www.coca-cola.si.

Coca-Cola | Avtor: Coca-Cola Coca-Cola