Uporabno
3895 ogledov

Uživajte poletje v družbi št. 1

Argeta Argeta
Poletje je čas za okusne lahke prigrizke, ki jih hitro pripravite in vam ne vzamejo veliko časa. Zato so ribje paštete Argeta naravnost odličen obrok za vroče poletne dni. In katera je vaša najljubša ribja pašteta Argeta?

Poletje je za mnoge najlepši čas leta, saj se lahko v neomejeni brezskrbnosti in lahkotnosti v družbi svojih najljubših odpravljamo na nove avanture. Ta doživetja nas pozneje hranijo s prijetnimi spomini še celo leto. Naše telo poleti zaradi visokih temperatur ne potrebuje veliko močne in kalorične hrane, zato so obroki lahko lažji.

Idealen obrok za poletne dni

Ribje paštete Argeta so št. 1 v Evropi.* Pripravljamo jih iz skrbno izbranih rib, začinjamo z naravnimi začimbami in rastlinskimi olji, zato so naravnost idealen obrok za poletne dni. Pripravljamo jih po recepturi Brez. Ta zagotavlja, da so brez konzervansov, umetnih barvil, umetnih ojačevalcev arome in brez glutena.

Ste že poskusili tuno pikant?

Poleg tune, ki je najbolj priljubljen in večkrat nagrajen morski okus, pa smo pri Argeti poskrbeli tudi za ljubitelje pikantnih okusov. Tuna pikant je vrhunska kombinacija fileja rumenoplavutega tuna in čilija, ki vam bo tudi v vročih poletnih dneh odlično teknila. Poiščite svojo najljubšo ribjo pašteto Argeta in uživajte poletje v družbi št. 1.


*več na argeta.com