Uporabno
4594 ogledov

V čast sejmu CES izjemni popusti na GearBestu

GearBest GearBest
Največji sejem potrošniške elektronike CES, ki je potekal v Las Vegasu, se je pred nekaj tedni zaključil, GearBest pa v čast sejmu in novim izdelkom ponuja izjemne popuste na izbrane naprave.

Sejem potrošniške elektronike CES je potekal od 8. do 11. januarja v Las Vegasu in privabil okoli 182.000 obiskovalcev, ki so si lahko ogledali izdelke več kot 4400 podjetij. Tudi kitajski spletni trgovec GearBest je svoje delo in izdelke predstavil na sejmu. Svoje veselje nad uspešno udeležbo pa želi deliti tudi s svojimi strankami in je v ta namen pripravil kup posebnih ponudb, ki jih predstavlja v svoji spletni trgovini.

Izdelki za pameten dom

Ena osrednjih tem letošnjega sejma CES so bili izdelki za pameten dom – vsakodnevni predmeti obogateni z visoko tehnologijo, ki ljudem pomagajo pri opravljanju gospodinjskih opravil in izboljšanju počutja doma.

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Med najbolj priljubljene pametne "pomagače" štejejo robotski sesalniki. Sesanje je večini ljudem neljubo in časovno potratno opravilo, ki je pa predvsem v gospodinjstvih z domačimi ljubljenčki neizogibno in včasih tudi dnevno potrebno. Robotski sesalnik Alfawise V8S je eden najbolj priljubljenih izdelkov v GearBestovi spletni trgovini. Naprava s posebnim dvojnim SLAM sistemom, inteligentno žiroskopno navigacijo in izboljšanimi senzorji poskrbi za bolj natančno sesanje in s tem bolj čista tla, tudi tam, kjer drugi robotski sesalniki obupajo (npr. preproge, ploščice in prehodi). Alfawise V8S GearBest dostavlja v Slovenijo iz svojega skladišča na Češkem (fast-23), kar pomeni, da bo pri vas že v petih dneh in s kuponom GBSA00001 ga boste lahko naročili že za 135,99 dolarja (118,57 evra*).

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Pametna stropna LED luč Utorch UT30 prepriča kupce s svojim elegantnim dizajnom in širokim naborom funkcij. Svetilo lahko povežete s pametno napravo Amazon Alexa ali Google Home, lahko jo pa enostavno upravljate tudi s svojim glasom ali mobilno aplikacijo. Posebej praktično je to takrat, ko si s kavča ali postelje želite izklopiti luč in vam ne bo treba vstati, ampak boste to storili z glasovnim ukazom. Utorch omogoča brezstopenjsko regulacijo svetlobe, prilagodite pa lahko tudi barvno toploto. Tudi za Utorch UT30 je GearBest pripravil poseben popust, ki ga lahko vnovčite s kuponom GBut3001. Tako boste za pametno luč odšteli 28,99 dolarja (25,28 evra*).

 

Ste že slišali za vertikalno miš?

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Vas kdaj med delom za računalnikom začne boleti roka, ki jo uporabljate za upravljanje računalniške miši? Tudi za to težavo ima GearBest rešitev, in sicer novo Alfawise WM02 vertikalno brezžično miš, ki vam bo olajšala večurno delo za računalnikom. Posebna ergonomična oblika preprečuje nastanek sindroma karpalnega kanala in nasploh izboljša držo roke.

GearBest pa predstavlja tudi novi Alfawise brezstični infrardeči termometer, ki temperaturo zazna s pomočjo laserskega žarka. Z njim lahko izmerite toploto mleka za dojenčka, hrane in kateregakoli drugega predmeta brez kontakta. Termometer lahko toploto izmeri iz razdalje pet do petnajst centimetrov. Brezstični termometer boste lahko naročili s kuponom GBAFFYL301 že za 7,99 dolarja (6,97 evra*).

GearBest | Avtor: GearBest GearBest

Vsi našteti izdelki so tudi del posebnih akcij v sklopu znižanj v čast sejmu CES.

*Končna cena odvisna od dnevnega tečaja.