Uporabno
4408 ogledov

V primeru zapiranja šol vam bo to močno olajšalo šolanje od doma

Huawei Huawei
Dodobra smo zakorakali v novo šolsko leto in poleg klasičnih šolskih potrebščin potrebujejo naši šolarji tudi katero od elektronskih naprav, ki jim olajša tako učenje kot polepša prosti čas. Sploh če se nam obetata podobna jesen in zima kot lani, ko so se morali otroci šolati od doma, bo nov tablični ali navaden računalnik prišel še kako prav.

Med lanskim oktobrom in letošnjim februarjem so se slovenski otroci zaradi epidemije novega koronavirusa šolali od doma, kar je mnogim staršem povzročilo nemalo preglavic. Ne le zato, ker so morali ob opravljanju službe številni pomagati svojim šolarjem pri učenju, saj niso vsega zmogli sami, temveč tudi zato, ker so jim morali posojati svoje mobilne telefone ali računalnike, da so lahko prek video klicev sodelovali pri pouku ali sledili novi učni snovi prek različnih računalniških programov.

Da se v naslednjih tednih v primeru novega zapiranja države in vnovičnega šolanja od doma takšne nevšečnosti ne bodo več dogajale, so pri podjetju Huawei pripravili prav posebno ponudbo, imenovano BACK TO SCHOOL. Gre za paket, namenjen vsem dijakom in študentom, v katerem sta poleg vrhunskega telefona in odličnih brezžičnih slušalk še tablični in stacionarni računalnik z najnovejšim ekranom.

Ponudba BACK TO SCHOOL je na voljo do 19. septembra, in sicer v trgovinah Big Bang in pri Telemachu. Več si preberite TUKAJ!


Kaj vse sestavlja poseben paket BACK TO SCHOOL?

Posebna ponudba BACK TO SCHOOL je popoln set za lahkotno učenje, delo in življenje. Vključuje naslednje aktualne naprave, ki vas bodo navdušile ne le z dovršenim videzom, ampak tudi s hitrim delovanjem in funkcijami, s katerimi se ponašajo:

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Matepad T10

Tablični računalnik Huawei Matepad T10 z 9,7-paličnim zaslonom je odlično orodje za učence in študente, ki so večopravilni, saj možnost App Multiplier omogoča, da se pri vodoravnem držanju tablice hkrati kažeta dve okni iste aplikacije, pri čemer lahko uporabnik velikost posameznega okna prilagodi svojim željam.

Poleg tega se ponaša z EMUI 10.11, 8-jedrnim procesorjem in naprednim algoritmom, kar ponuja izboljšano grafiko in povečano zmogljivost. Učno snov, članke in videoposnetke boste na Huawei Matepad T10 spremljali v enkratni resoluciji in čudovitem spektru barv.

V ponudbo BACK TO SCHOOL je sicer vključen model Matepad T10, a sta v promociji na voljo tudi tablična računalnika Matepade T10s in Matepad T8.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Matestation S in 23,8-palični Huawei Zaslon

Nekaterim pa tablični računalniki kljub vsem odličnim funkcijam, s katerimi se ponašajo, zaradi majhnosti ne ustrezajo, in se še vedno raje zatekajo h klasičnim, stacionarnim računalnikom. Sploh staršem otrok se zdi ta možnost v situaciji, ko je treba med šolanjem od doma sedeti za pisalno mizo in spremljati veliko snovi prek ekrana, boljša.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei
Zato je Huawei v paket BACK TO SCHOOL vključil tudi zmogljiv osebni računalnik Matestation S, ki ponuja procesor AMD Ryzen™ 4600G z grafičnim čipom Radeon™ in deluje hitro, ne glede na to, kaj počnete. Računalnik ima delovni pomnilnik DDR4 s frekvenco 3200 MHz, ki mu omogoča še hitrejše delovanje in popolnoma nadgradljiv sistem z različnimi režami za razširitve.

Zraven stacionarnega računalnika sodi tudi zaslon. Da bo vaše delo prijetno in bodo vaše oči ostale zdrave, vaša glava pa zbrana, poskrbi Huawei Zaslon 23,8’ diagonale 23,8 palca. Zahvaljujoč 72 % barvni lestvici NTSC2 in kontrastnemu razmerju 1000 : 13, so barve na zaslonu FullView žive in natančne. Zaslon je tudi certificiran s strani TÜV Rheinland za zmanjšanje škodljive modre svetlobe in odpravljanje utripanja, pohvali pa se še z VESA standardom, ki omogoča gibljivo namestitev po vaši meri.

huawei | Avtor: Huawei Huawei

Pametni telefon P40 Lite

Preja ali slej se zgodi, da tudi vaš otrok ne bo mogel več brez pametnega telefona. Pa ne zato, da bi si odprl profil na družbenih omrežjih, igral igrice ali si nenehno dopisoval s sošolci in prijatelji. Že če se sam odpravi na bližnje igrišče in mora pri tem prečkati cesto, vi pa bi radi samo preverili, ali je srečno prispel na cilj, potrebuje mobilni telefon. V času šolanja od doma pa zagotovo še toliko bolj, sploh če večkrat potrebuje pomoč sošolca, ki ga lahko pokliče in prek telefona rešita kakšno učno zagato.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei
Mladim je zagotovo na kožo pisan pametni telefon Huawei P40 Lite, ki se ponaša tako z zmogljivo notranjostjo kot prijetno zunanjostjo. Ima HUAWEI SuperCharge 40 W in baterijo s 4200 mAh, kar omogoča, da tudi pri pogosti uporabi dan premagate z enim samim polnjenjem.

Pametni telefon P40 se lahko pohvali s kar štirimi kamerami s podporo umetne inteligence in do 48 MP. Malo starejše dijake in študente, ki so že spoznali svet selfijev, bo navdušila predvsem sprednja kamera, ki prepozna osvetlitev in sence okolice ter naredi selfi, prilagojen izključno osebi, ki se fotografira.

Pametni telefon Huawei P40 Lite je tudi na pogled nadvse privlačen. Ohišje je namreč izdelano iz štiristransko ukrivljenega zaslona, zato je občutek v rokah zares dober. Sprednja kamera je vdelana v 6,4-palčnem (16,26 cm) zaslonu Punch FullView, zato je zaslon lahko večji in brez zareze. Čitalec prstnih odtisov je nameščen ob strani in omogoča takojšen in priročen odklep z eno roko.

Podajte se na dogodivščine novega šolskega leta s pametnim telefonom P40 Lite ali pa v ponudbi BACK TO SCHOOL izberite pametni telefon Psmart 2021.

Huawei, slušalke | Avtor: Huawei Huawei

Brezžične slušalke FreeBuds 4i

Za nemoteno poslušanje pouka prek videoklicev, opravljanje klicev in poslušanje glasbe je zagotovo nepogrešljiv nov model brezžičnih slušalk FreeBuds 4i, ki je na prodajne police prišel v začetku letošnjega leta. Slušalke lahko neprekinjeno uporabljate kar 10 ur, kar pomeni, da bodo z enim polnjenjem brez težav zdržale celoten pouk oziroma ves šolski dan.

Huawei, slušalke | Avtor: Huawei Huawei
FreeBuds 4i sicer odlikujeta vrhunski dizajn in elegantno kompaktno ohišje, navdušijo pa tudi zaradi možnosti aktivnega odpravljanja hrupa. Ker senzorji v slušalkah FreeBuds 4i aktivno zaznavajo in zmanjšujejo hrup okolice, boste glasbo poslušali v kristalno čistem zvoku.

So lahke in udobne, v ušesih jih skorajda ne čutite. Pospravite jih lahko kamorkoli, tudi v manjše žepe, s seboj jih lahko vzamete na športno aktivnost. Slušalke Huawei FreeBuds 4i predstavljajo zares dobro razmerje med ceno in kakovostjo, kar potrjuje tudi nagrada TECHBOX DOBRA CENA.

Celotna ponudba BACK TO SCHOOL je na voljo v trgovinah Big Bang in pri Telemachu. Ne zamudite!