Uporabno
122 ogledov

V sončne dni brez maminih skrbi

Dotica Dotica
Spomladansko sonce vselej prebudi željo po preživljanju prostega časa v naravi ali ob morju. Najbolj hvaležne za prve sončne žarke in toplejše dneve so gotovo mamice z najmlajšimi otroki. Kvalitetno in brezskrbno uživanje na poti pomeni dobro načrtovanje potrebne opreme, še posebej oblačil in pripomočkov za novorojenčka, dojenčka in malčka. Že imate vse pri roki?

Butična spletna trgovina Dotica z ročno narejenimi izdelki za najmlajše nudi široko paleto izdelkov, ki jih potrebuje vsaka mlada družina že od rojstva dalje. Je prava izbira za vse, ki prisegajo na naravne, koži prijazne materiale.

Slovenski unikatni izdelki iz njihove ponudbe so narejeni v kombinaciji iz mehkega muslina in Jersey bombaža, ter se ponašajo z OEKO-TEX certifikatom.

Dotica | Avtor: Dotica Dotica

Z mislijo, da se v vsakem letnem času rodijo nove štručke, svojo kolekcijo ves čas bogatijo z dodatnimi izdelki, v svežih in modnih barvnih kombinacijah.

Prednost nakupa v trgovini Dotica je, da se prav vsi izdelki med seboj lepo dopolnjujejo. Tako na eni spletni postaji dobite vse, kar otrok potrebuje od rojstva dalje.

Glavna nit nove kolekcije pomlad-poletje so drobni vzorčki v pastelnih odtenkih maline, svilnatega maka, zrelega žita in nežnih spominčic.

V čisto sveži kolekciji premierno predstavljajo ljubko kapico Bobli s cvetličnimi vzorci, ki jo lahko dopolnite z najmehkejšimi, dvoslojnimi rutkami iz iste kolekcije.

Dotica | Avtor: Dotica Dotica

Posebno pozornost so posvetili zračnim odejicam za vsak letni čas; čarobno igrivost so ustvarili z vezenimi rožicami, robom z volančki in drobno čipko.

Hit letošnje pomladi in poletja, ki sodi na vrh seznama dojenčkove opreme za potep v naravi, je prav gotovo štirislojna tetra odejica Pisane vejice, ki jo lahko kombinirate z istoimenskimi rutkami.

Imamo vse? Mislim, da. Potem pa gremo!

Da je odejica še kako pomemben "družinski člen" so spoznali tudi v družini Petek, ki so se s triletnim malčkom in petmesečno dojenčico, odpravili na celodnevni izlet na obalo.

Dotica | Avtor: Dotica Dotica

Vsi brezskrbno v nizkem startu, razen seveda mame, ki je že drugič preletavala seznam stvari: flaške in dudo imam, dodatne plenice + kremica v pleničkarici Koala = odkljukano, dva tetra slinčka Mali korenjak za eksperimentiranje s hrano in ninica Veseli škrat za Petkovo najmlajšo članico.

Kaj še, kaj še ... Ja, seveda, obvezen komplet petih eko pralnih blazinic iz muslina za brisanje sladoleda, ki se vedno prehitro stopi. V stranski žep dojenčkove torbe gre tudi kapica z bombažnega Jerseyja in čisto nova elastika za lase za mami, ljubko darilo od babice.

Dotica | Avtor:

Rešitev na dlani

Zahvaljujoč dobri organiziranosti so Petkovi preživeli naravnost čudovit dan, ki ga bodo v kratkem ponovili. Skrbna mama s pomočjo Dotice že sestavlja nov seznam obvezne opreme za otroka, ki ji bo služil tako doma, kot na poti. Pa še kaj se bo našlo za darilo prijateljici, s katero skupaj vozičkata.

Spletna trgovina Dotica je s svojo široko ponudbo ročno izdelanih odejic, spalnih vreč, brisačk s kapuco, slinčkov, rutk, kapic, ninic, copatkov in drugih izdelkov prava rešitev za aktivne mamice.

Drugačnost, unikatnost, trajnost so lastnosti, ki jih pri Dotici še posebej negujejo. Zato v široki ponudbi najdete tudi že pripravljene darilne pakete za novorojenčka, ki bodo razveselili vsako mlado družino. Tako boste tudi vi prispevali k obveznemu seznamu opreme aktivne družine za igrive spomladanske izlete in nepozaben poletni dopust.

Dotica | Avtor: Dotica Dotica