Uporabno
1526 ogledov

Vabljeni na križarjenje skozi džunglo, razburljivo in skrivnostno vožnjo z vrhunsko igralsko ekipo na krovu

Križarjenje skozi džunglo Blitz Film & Video Slovenija
Pridruži se priljubljenima Dwaynu Johnsonu in Emily Blunt na avanturi življenja v Disneyjevi pustolovščini Križarjenje skozi džunglo, vznemirljivi vožnji po Amazonki s pametnim skiperjem Frankom Wolffom in neustrašno raziskovalko dr. Lily Houghton.

Lily pripotuje iz Londona v džunglo Amazonije in najame Frankove vprašljive usluge. Frank nudi vodenje po reki La Quila v svojem razmajanem ampak simpatičnem čolnu. Lily je odločena, da bo odkrila starodavno drevo, ki ima neverjetne zdravilne sposobnosti – ima moč spremeniti prihodnost medicine.

Čeprav se na to epsko popotovanje odpravita skupaj, ta neverjetni dvojec naleti na nešteto nevarnosti in nadnaravnih sil, ki se skrivajo v varljivi lepoti bujnega deževnega gozda. Ko se razkrivajo skrivnosti skrivnostnega zdravilnega drevesa, se povečuje tudi nevarnost za Lily in Franka in tako njuna usoda in usoda celotnega človeštva obvisi na nitki. Na svoji poti do čarobnega in skrivnostnega drevesa, se posadka sreča z mnogimi neslutenimi nevarnostmi, divjimi živalmi in grožnjo divjega deževnega gozda.

Križarjenje skozi džunglo | Avtor: Blitz Film & Video Slovenija Blitz Film & Video Slovenija

Križarjenje skozi džunglo je pustolovščina, na katero se odpraviš enkrat v življenju in jo doživiš v vsej svoji polnosti. To bo nepozabno popotovanje z neverjetno igralsko ekipo na krovu.

Jaume Collet-Serra režira film, v katerem igrajo Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez in Jack Whitehall, z Jessejem Plemonsom in Paulom Giamattijem. John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia in Beau Flynn so producenti. Medtem, ko sta Scott Sheldon in Doug Merrifield izvršna producenta. Zgodbo so napisali Glenn Ficarra, John Requa in Michael Green, scenarij pa Glenn Ficarra in John Requa.

Križarjenje skozi džunglo | Avtor: Blitz Film & Video Slovenija Blitz Film & Video Slovenija

Na križarjenju skozi džunglo bomo preizkušali meje mogočega in okusili divjino v vsej svoji veličini, obljubljajo ustvarjalci filma. Ker za filmom stoji Disney Studio, lahko z gotovostjo trdimo, da bo nov pustolovski film nepozabna izkušnja, tako za dušo, kot paša za oči.

Na nepozabno dogodivščino Križarjenje skozi džunglo se bomo podali že dan pred rednim začetkom predvajanja, na predpremiernih projekcijah, v sredo, 28. julija v kinih Cineplexx, Kolosej in Maribox.


Na reden spored pa film prihaja v distribuciji Blitz Film & Video Slovenija dan kasneje, v četrtek, 29. julija. Vstopnice so že v prodaji!

Križarjenje skozi džunglo | Avtor: Blitz Film & Video Slovenija Blitz Film & Video Slovenija