Uporabno
877 ogledov

Vas čakajo novi projekti? Gradite, načrtujete ali prenavljate?

Sejem Dom Sejem Dom
Obiščite 60. Sejem Dom na Gospodarskem razstavišču od 6. do 10. aprila! Na 15.000 m2 se bo predstavilo 245 podjetij iz 23 držav in vam predstavilo zadnje novosti in trende. Pregled nad ponudbo, neposreden stik s proizvajalci in sejemske ugodnosti, vse na enem mestu.

Vse za gradnjo in prenovo

Na 60. Sejmu Dom sejmu najdete pregled novosti, inovacij in najbolj dovršenih proizvodov ter storitev, ki spremljajo gradnjo oziroma prenovo doma. Razstavljavci bodo predstavljali različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice.

Sejem Dom | Avtor: Sejem Dom Sejem Dom

Brezplačni nasveti in svetovanja!

Obiskovalci sejma boste iz prve roke izvedeli kako moramo graditi in prenavljati »po novem«. Za vas bodo vsak dan sejma od 10. do 18. ure na voljo nasveti neodvisnih strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK in Mreže ENSVET – Eko sklada, z brezplačnimi svetovanji in predavanji. Program svetovanj in drugih strokovnih posvetov je objavljen TUKAJ.

Sejem Dom | Avtor: Sejem Dom Sejem Dom

Zagotovite si cenejšo vstopnico prek spleta in se izognite gneči na sejemskih blagajnah. S spletno vstopnico imate tudi brezplačen prevoz z avtobusom LPP na razstavišče in nazaj. Spletni nakup vstopnic lahko opravite TUKAJ!

Sejem Dom | Avtor: Sejem Dom Sejem Dom

Oglejte si sejem ceneje v času HAPPY HOUR!

Znižana vstopnica Happy Hour je na voljo:

  • v sredo, četrtek in petek (6.–8. april), od 12. do 16. ure
  • v soboto (9. april), od 16. do 19. ure
  • v nedeljo (10. april), od 15. do 18. ure. 

Načrtujte svoj obisk!

Prelistajte katalog že doma in si naredite načrt obiska sejma. Ob nakupu vstopnice prejmete tiskani katalog, ki vam bo služil kot vodnik po sejmu, hkrati pa je tudi priročnik, v katerem je mogoče najti vrsto poljudnih člankov s področja graditeljstva, program svetovanj ter seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti.

Sejem Dom | Avtor: Sejem Dom Sejem Dom

Razstavljavci in svetovalci vas pričakujejo od srede, 6.aprila do sobote, 9. aprila, od 10.00 do 19.00, v nedeljo, 10. aprila do 18.00. Več: www.sejemdom.si.