Uporabno
3781 ogledov

Vaši otroci dolgčasa ne bodo poznali

OBI
1/4
OBI
Z nekaj enostavnimi triki lahko vaš vrt spremenite v otroški zabaviščni park.

Domači vrt je za družino pravo bogastvo, saj sta zabava in gibanje na prostem za otroke izjemnega pomena, staršem pa otroke ni treba posebej voziti na (morda nekaj kilometrov) oddaljena igrišča. Dogajanje na vrtu lahko popestrimo z otroškimi igrali, na katerih se bodo vaši otroci igrali ure in ure, ter na zabavo povabili še prijatelje. Vi pa boste lahko z domače terase udobno spremljali dogajanje.

Ustvarjanje najlepših spominov otroštva

Iz otroštva se vsi spomnimo tistih najlepših dogodkov – zabav za rojstne dni, daril, predvsem pa časa, ki smo ga preživeli s prijatelji in družino. Naj bodo tega deležni tudi vaši otroci in spomine ustvarjali kar na domačem vrtu. Ne potrebujete veliko, različna otroška igrala bodo popestrila dogajanje, vaši otroci pa bodo tako navdušeni, da domačega igrišča sploh ne bodo več želeli zapustiti. Precej bolje kot čepenje za ekrani, kajne? 

OBI | Avtor: OBI OBI
Pri nakupu igral se odločite za kakovostne izdelke, ki so varni za uporabo. Izberite naravne materiale, ki se lepo zlijejo z okolico. Zelo priljubljene so lesene gugalnice iz globinsko impregniranih debel iglavcev, ki vam bodo služile dolga leta, vaš otrok pa bo na njih postavljal prave rekorde v guganju. (Ponudba velja do 5. maja 2019 oz. do razprodaje zalog.)

 

Lesena gugalnica se poleti na soncu ne bo segrevala, zato se vaš otrok tudi ne bo opekel pri dotiku. Prav tako je les izjemno odporen proti vremenskim vplivom. Nasvet: vsako leto gugalnico premažite z zaščitnim oljem ali lakom za les.

Domači zabaviščni park dopolnite še z drugimi igrali

Poleg gugalnic so pri otrocih, predvsem najmlajših, izredno priljubljeni peskovniki, kjer svoji domišljiji pustijo prosto pot in ustvarjajo cela mesta in pokrajine, kuhajo in gradijo. Izbirate lahko med peskovniki iz umetne mase ali lesenimi. Nadgradite pa jih s streho, ki bo vaše otroke med igranjem ščitila pred vročim poletnim soncem. Peskovniki so pogosto tudi del modularnih igral – igral, ki so sestavljena iz več posameznih modulov, npr. peskovnika in tobogana, gugalnice in stolpa.

Čas je, da se premaknete ven in z družino uživate na prostem.

OBI | Avtor: OBI OBI

Modularna igrala so posebej primerna za srednje velike vrtove, saj zavzamejo manj prostora kot več posameznih igral. Bogato izbiro različnih vrst otroških igral lahko naročite v vseh OBI centrih po Sloveniji.