Uporabno
1115 ogledov

Več kot 500 artiklov od -30 do -50 % ceneje!

Deichmann Deichmann
Bodi modna in opažena na delovnem mestu, sproščenem sprehodu ali pri rekreaciji. Razvajaj sebe in vso svojo družino z ugodnimi nakupi pri Deichmannu!

Ženske nenehno iščemo priložnost za nadgradnjo svojega stila in kombinacije, s katerimi bomo opažene, pa tudi počutile se bomo lepše. Prav tako dobro vemo, da se vedno najde prostor še za ene čevlje ali torbico! Pomlad je idealna prilika, da malo prevetrimo svojo garderobo in kose, ki nam niso več najljubši, zamenjamo s svežimi.

Prvi toplejši dnevi nas tudi vabijo k aktivnostim na prostem in kaj je lepša motivacija kot nekaj novega v garderobi?

Modne superge za sprehod po mestu ali v naravi, športne supergice za vašo rekreacijo ali treninge, ali pa klasične visoke petke, oxfordke, balerinke in ostala modna obutev ki jo boste imele za vroč zmenek, klepet s prijateljico, odhod na delovno mesto ali vsakodnevne opravke. Sedaj lahko izbirate med številnimi artikli za vse priložnosti, ki so na voljo kar do 50 % ceneje!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

V omaro vsakega moškega sodijo dobri športni čevlji

Ste se tudi vi spomladi aktivirali? Ne glede na šport, ki ste ga izbrali, boste potrebovali udobne, kvalitetne in zdržljive športne čevlje. Z dobrimi športnimi copati boste bolj motivirani in boste veliko lažje premagovali izzive, pa tudi dosegali vedno boljše rezultate. Pri Deichmannu lahko izbirate med številnimi vrhunskimi priznanimi modnimi znamkami adidas, Fila, Nike, Reebok, Puma in mnogimi ostalimi. Odlikuje jih odlično razmerje med udobnostjo, kvaliteto, zdržljivostjo in ceno, zato boste zlahka našli športne copate, ki bodo kot nalašč za vaš izbrani šport.

Izkoristite super popuste v medsezonskem znižanju in poiščite nekaj tudi zase!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Prekrasne športne supergice za naše male raziskovalce

Naj bo celotna družina vključena v aktivno pomlad! Vrhunske športne znamke adidas, Fila, Puma, … ali pa modne superge za vsakodnevne doživljaje naših malih raziskovalcev - razveselite svoje najmlajše z novimi, bleščečimi supergicami v najrazličnejših barvah, z odtisnjenimi vzorčki ali dodatki, kot so zvezdice, pike, tačke ...

So vaši malčki najbolj zvesti oboževalci risanih junakov? Za njih imamo pripravljen velik izbor obutve znamk 'Tačke na patrulji – Paw Patrol', 'Avtomobili – Cars', Spiderman in mnogih drugih! Lahko izberete tudi takšne, ki se svetijo ponoči in so z lučko in jih dopolnite s čudovitim malim nahrbtnikom – nad to kombinacijo so naši najmlajši še prav posebej navdušeni!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Razvajajte celotno družino z novo obutvijo, ki jo to pomlad lahko dobite po zelo ugodni ceni v poslovalnicah Deichmann po celi Sloveniji!

Preverite celotno ponudbo posebnega medsezonskega znižanja v Deichmannu na spletni strani: https://www.deichmann.com/SI/sl/shop/promo/medsezonski-popust.cat