Uporabno
1380 ogledov

Več prazničnega vzdušja, manj skrbi

Shutterstock
Praznični december je tukaj, z njim pa tudi čas obdarovanj in novoletnih nakupov. Kaj je lepšega, kot najdražje razveseliti in presenetiti z darilom, ki si ga že dolgo želijo? Morda pa že imate načrte tudi za večje ponovoletne nakupe, pa še ne veste točno, kako jih uresničiti?

Vsakodnevne radosti in večji nakupi gredo skupaj

Kartica Diners Club je popolna spremljevalka tako za nakupe prazničnih daril kot za večje družinske investicije. Z njo bodo prazniki bolj brezskrbni, saj boste lahko po želji in svojih zmožnostih razporedili svoje nakupe. In naj vas ne skrbi, da bodo obročni nakupi zasedli vaš limit! Kartica Diners Club vam namreč omogoča dva ločena in neodvisna limita - enega za večje obročne nakupe in drugega za sprotno porabo. Tako ne boste prikrajšani za vsakodnevne radosti zaradi planiranih večjih nakupov.

 | Avtor: Shutterstock Shutterstock

Za vse, ki še nimate kartice Diners Club, je zdaj najboljši čas, da jo naročite! Praznični december vam namreč prinaša možnost, da eno leto uživate v vseh ugodnostih in prednostih kartice Diners Club popolnoma brezplačno. Za vse nove člane ob prvi včlanitvi do 31.12. 2020 je namreč članarina za prvo leto brezplačna.

Številne prednosti in popusti

Dva popolnoma ločena limita pa nista edini razlog, zaradi katerega je kartica Diners Club pametna izbira. Z njo lahko nakupujete že na več kot 17.000 prodajnih mestih po vsej Sloveniji, pri tem pa imate možnost razdeliti vaš nakup na vse do 36 obrokov!

Poleg tega vam kartica Diners Club prinaša tudi številne prednosti in ugodnosti, ki presenečajo in navdušujejo uporabnike. Ali ste vedeli, da vas vsak mesec čakajo popusti in posebne ponudbe pri številnih partnerjih Diners Cluba? Od ugodnejših nakupov kozmetike, torbic, oblačil, do cenejših storitev in zavarovanja - vse to vas čaka v košari Diners Club ugodnosti.

 | Avtor: Shutterstock Shutterstock

Tudi pri spletnem nakupovanju lahko uveljavljate popuste, hkrati pa pri vseh nakupih nabirate točke za Nagradni program. To pomeni, da ste za svoje nakupe dvojno nagrajeni - z ugodnostmi in točkami zvestobe, ki jih lahko potem vnovčite za lepe nagrade.

Torek je najboljši dan za nakupe

Imetniki kartice Diners Club imajo vsak mesec še dodaten praznik. Vsak drugi torek v mesecu je zanje namreč prav poseben D-TOREK. In to je idealen dan za nakupe, kajti D-TOREK prinaša vsak mesec največ popustov za člane Diners Cluba. Kupujete novo torbo, čevlje, pohištvo, morda pnevmatike, potovanje ali morda kozmetično ali kakšno drugo storitev? Zakaj ne bi počakali na D-TOREK in prihranili?

božič, družina | Avtor: Profimedia Profimedia

Vsi posebni popusti in ponudbe so namreč pregledno zbrani na spletu, kjer si lahko vnaprej ogledate D-TOREK ponudbe in skrbno načrtujete ta nakupovalni dan. Popusti so na voljo tako v spletnih kot v klasičnih trgovinah, seznam pa se povečuje in je iz meseca v mesec bogatejši!

Za vse nakupe in vse priložnosti

V časih, ko smo se v večji meri vsi obrnili na splet in je spletno nakupovanje v polnem razmahu, je kartica Diners Club tudi zelo priročen in varen način plačila, ki ga sprejemajo številne spletne trgovine. Seveda tudi v njih lahko koristite omenjene ugodnosti, odvisne od ponudnika in zneska nakupa.

spletno nakupovanje | Avtor: Profimedia Profimedia

Ste kdaj pomislili, da tudi zavarovanje ali servis avtomobila lahko plačate na obroke? Kartica Diners Club je več kot primerna tudi za tovrstna plačila, ki tako z razdelitvijo na manjše obroke postanejo prijaznejši za denarnico ali družinski proračun.

Številne ugodnosti in popusti ter varnost in enostavnost nakupovanja s kartico Diners Club so razlog, da število članov Diners Cluba narašča iz dneva v dan.

In zdaj je idealen čas, da se jim pridružite tudi vi - praznični december vam do 31. 12. 2020 namreč ponuja možnost, da kot nov član ob prvi včlanitvi uživate v vseh ugodnostih in prednostih Diners Cluba eno leto popolnoma brezplačno! Pridružite se in si zagotovite več praznikov ter manj skrbi v letu, ki prihaja!