Uporabno
95 ogledov

Velika noč z Dr. Oetkerjem – pripravite najboljše sladice in osvojite dragocene nagrade

Dr. Oetker Dr. Oetker
Nagradna igra traja 20 dni, v katerih bo vsak dan en srečnež prejel darilno kartico v vrednosti 150 € in plišasto igračo.

Dr. Oetker | Avtor: Dr. Oetker Dr. Oetker

Pomladne temperature in sonce, ki nam vsak dan prinaša vedrino ter mamljive dišave, ki se širijo iz kuhinj številnih domov, so znak približevanja velike noči. Smisel praznikov je, da jih preživimo v miru in druženju z najbližjimi, takšno vzdušje pa lahko najbolje dopolnimo z izvrstnimi sladicami, ki jih postavimo na mizo v času velike noči. Bogata kulinarična in slaščičarska tradicija pride še posebej do izraza v tem prazničnem času, ko ima vsaka regija naše dežele svojo sladico, ki ne sme manjkati na razkošni praznični mizi.

Naj bo to potica, velikonočni kruh, drobni suhi piškotki ali pa šarklji z okusom pomaranče in preliti s čokolado, bo Dr. Oetker v kuhinji brez dvoma vaš najboljši zaveznik. Prepoznavne sestavine, kot so vanilin sladkor, kvas, bogate arome, pecilni prašek in številni drugi izdelki dajejo sladicam ravno tiste okuse, ki spominjajo na tradicijo in trenutke, ki jih povezujemo z bližajočim se obdobjem.

Da bi bila praznična miza še bolj čarobna in sladice še bolj mamljive, so tukaj še Dr. Oetker okraski za peciva in torte. S pomočjo pisanih drobtinic, perlic, rožic, čokoladnih glazur, pisane sladkorne pisave, fondant dekorja in jedilnih barv boste pripravili takšne sladice, ki jih bodo oboževali tako vaša družina kot tudi gostje. Seveda pa velika noč ne bi bila tako posebna brez zabave ob barvanju pisanic. Otroci ob tem najbolj uživajo in Dr. Oetker barve za jajca jim bodo pomagale ustvariti prave male mojstrovine, s tem pa pripravo pisane praznične mize spremenile v najlepše spomine na otroštvo. Domišljija ne pozna meja, zato z okraski      Dr. Oetker spremenite tudi najpreprostejšo torto v posebno in unikatno.

Dr. Oetker | Avtor: Dr. Oetker Dr. Oetker

20 dni, 20 priložnosti za nagrade

Da bi svojim kupcem praznike naredil še slajše, je Dr. Oetker pripravil nagradno igro, v kateri bo 20 dni delil dragocene nagrade – darilno kartico v vrednosti 150 € in plišasto igračo.

Nagradna igra traja od 29. marca do 17. aprila 2022, sodelujete pa lahko tako, da kupite izdelke Dr. Oetker v vrednosti najmanj 6 €. Shranite račun in ga skupaj s svojimi osebnimi podatki vnesite na www.oetker.si. Z malo sreče bo morda v enem od 20 dni caše ime objavljeno kot ime zmagovalca, nagrada pa bo nedvomno še polepšala praznike.

Več o nagradni igri lahko izveste na www.oetker.si