Uporabno
13197 ogledov

Veliko znižanje rabljenih vozil pri vodilnem trgovcu

Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto Na kupce čakajoča vozila.
Zaradi motenj v dobavnih verigah so se v zadnjih mesecih čakalni roki na nove avtomobile zelo podaljšali, marsikdo pa ni pripravljen na vozilo čakati po nekaj mesecev ali celo leto. Poleg tega je zaradi okrnjenih dobav na voljo tudi manj izbire in različic, zaradi tega je v Sloveniji zacvetel trg rabljenih vozil.

Če iščete rabljeno vozilo na portalu Avtonet ali vas zanima uvoz vozil iz tujine in se ob tem sprašujete, kako torej kupiti varno in preverjeno vozilo, da z njim pozneje ne boste imeli težav, ki kvarijo zadovoljstvo, imamo za vas odlično novico!

Odlična priložnost za nakup rabljenega avtomobila

Pri vodilnem trgovcu rabljenih vozil v Sloveniji so se pred dnevi odločili, da stranke ob koncu leta presenetijo s še bolj ugodno ponudbo in velikim znižanjem cen rabljenih vozil. Tako je že možno na njihovi spletni strani www.porscheinterauto.net najti res privlačne priložnosti za tiste, ki želijo imeti rabljeno vozilo takoj.

Prilagoditev cen je močno oživilo povpraševanje

Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri podjetju Porsche Inter Auto, je navedel, da so z aktualno prilagoditvijo njihovih cen rabljenih vozil močno oživili povpraševanje. Florjanc je pogovor nadaljeval takole: "Trenutno lahko potrdimo, da smo na podlagi zadnje korekcije cen na trgu še posebej konkurenčni, saj smo opazili občutno povečanje povpraševanj pri vseh modelih vozil. V naši ponudbi gre za količinsko omejeno zalogo. Vozila so že na zalogi v naših petih poslovalnicah Porsche in čakajo na kupce. Zato velja staro pravilo, kdor prvi pride, prvi pelje! Čisto preprosto."

RABLJENA VOZILA – TOP PONUDBA V SLOVENIJI!

Preverite trenutno zalogo odlično ohranjenih rabljenih vozil z dodatnimi ugodnostmi.

Audi znamka zaloga vozil

Volkswagen znamka zaloga

Škoda znamka zaloga

SEAT znamka zaloga

CUPRA znamka zaloga

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto
Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto
Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto
Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Na zalogi tudi najbolj iskani modeli v Sloveniji

Rok Florjanc je izjavil, da pri podjetju Porsche Inter Auto aktualno ponujajo res najbolj privlačne modele vozil. "Vsa rabljena vozila so na zalogi in takoj dobavljiva. V naši ponudbi imamo TOP iskane modele. Pri znamki Volkswagen modeli Polo, Golf, T Cross, Taigo, T Roc, Tiguan, Passat in Multivan; pri znamki Škoda modeli Škoda FabiaŠkoda KaroqŠkoda SuperbŠkoda OctaviaŠkoda Kamiq. Pri znamki SEAT modeli Ibiza, Arona, Leon, Ateca, Tarraco; pri znamki CUPRA model Formentor; pri znamki Audi pa modeli A3, Q3, Q5."

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

VIDEOPREGLED – popolna novost v Sloveniji

Strokovnjaki pri podjetju Porsche Inter Auto opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže resnično stanje vozila: snemanje vseh tehničnih elementov avtomobila z videokamero. S tem si lahko kupec interaktivno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. "S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te na 250 točkah tudi zares opravijo. Mislim, da v Sloveniji ponujamo res ekskluzivno noviteto, ki je ne boste našli pri nobenem drugem trgovcu rabljenih vozil. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi zamenjamo tudi del, o katerem kupec dvomi. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju," dodaja Florjanc.

Poglejte kanal YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media, kjer je objavljenih že več kot štiri tisoč videoposnetkov.

Njihovim strokovnjakom nič ne uide

Zadovoljstvo z nakupom in seveda potem z vsakodnevno uporabo rabljenega vozila sta prav tako pomembna, in ravno pri rabljenih vozilih se lahko prodajalci še kako izkažejo, ko dajo kupcu v roke preverjen in zanesljiv avtomobil, ki povsem ustreza njegovim zahtevam in potrebam. Zato imajo pri podjetju Porsche Inter Auto na voljo kar nekaj "orodij".

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Natančnih 250 kontrolnih točk – brez izjem!

Tako gre vsako vozilo skozi 250 vnaprej določenih kontrolnih točk, te pa strokovnjaki, ki poznajo delovanje vozila in njegovo uporabo, skrbno izberejo. Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledajo. In še več, strokovnjaki podjetja Porsche Inter Auto opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

"Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledamo. Če najdemo kakšno pomanjkljivost, jo dokumentiramo in odpravimo. Torej odpravimo napako ali zamenjamo sestavni del, če je ta seveda preveč izrabljen," je povedal Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil.

Ta del pregleda vozila je pri potencialnih kupcih naletel na največji odziv, in kot kaže, si kupci to želijo. Ne samo fotografij, videoposnetek in strokovni komentar ob njem povesta o stanju vozila veliko, zato je določitev pri številnih kupcih bila še lažja. O tem namreč govorijo tudi prodajne številke in komentarji uporabnikov ter kupcev, ki so z videoposnetki izredno zadovoljni. "Tako sem o vozilu, še preden sem ga prvič videl v živo, izvedel ogromno. Najbolj mi je všeč, ker pokažejo tiste sklope rabljenega avtomobila, ki so po navadi najbolj skriti očem. Odločitev o nakupu je bila potem veliko lažja. Prepričan sem, da so mi pokazali pravo stanje vozila in da sem kupil vrhunsko pripravljen avtomobil," je povedal eden od zadovoljnih kupcev.

Vrhunsko Porsche jamstvo RV PLUS

Eden od dejavnikov, ki prepričajo kupce rabljenih, je tudi ustrezno jamstvo. Da, tudi rabljena vozila imajo jamstvo, natančneje Porsche jamstvo RV Plus, ki pokrije nepredvidene in drage stroške popravil. In to prinese s seboj tudi najbolj kakovostne rezervne dele, s katerimi je vozilo spet povsem zanesljivo. Dobro vzdrževano rabljeno vozilo je namreč eden od pogojev dobrega dela s strankami, saj je zadovoljna stranka prva "nagrada" vsakega prodajalca.

Osemdnevna garancija za vračilo/zamenjavo

Vsak kupec rabljenega vozila si seveda želi, da za svoj denar dobi največ avtomobila. A tudi za to poskrbijo pri podjetju Porsche Inter Auto. In tudi če se uštejete in takoj ugotovite, da ste se mogoče odločili napačno, vam strokovnjaki pri podjetju Porsche Inter Auto priskočijo na pomoč. Vozilo lahko do osem dni po nakupu vrnete in ga zamenjate za bolj ustreznega ali pa dobi kupec vrnjeno kupnino. Brez vprašanj, razlag ali pojasnjevanja. In kupcu lahko celo ponudijo drugo vozilo, ki bolj ustreza posameznikovim potrebam in željam. Vsi smo le ljudje in motiti se je človeško. Zato pa vas pri podjetju Porsche Inter Auto povsem dobro razumejo.

Dodatni popusti ob financiranju in servisu vozil

S financami je vedno povezanih nešteto stvari. Da lažje pride kupec do želenega avtomobila, pa jim priskočijo na pomoč z dodatnim popustom 700 evrov na prodajno ceno vozila.

Seveda pa sam nakup še ni vse. Še kako pomembno je tudi vzdrževanje vozila, kajti kupec dobi v roke ustrezno pregledano vozilo, in prav je, da je tako ves čas, ko je na cesti, v ustrezni "formi". Nujno in priporočljivo je, da z ustreznim strokovnim vzdrževanjem lastnik podaljša delovno dobo svojega štirikolesnika. Tudi za to imajo pri podjetju Porsche Inter Auto pripravljen odgovor oziroma dodatno ugodnost – servisni bon v višini do 100 evrov.

Vsi ti dejavniki, ki čakajo na kupce pri podjetju Porsche Inter Auto, naredijo njihovo že tako pestro ponudbo rabljenih in kakovostno pregledanih vozil še bolj privlačno. Število prodanih vozil in delež rabljenih, ki jih v vrhunski formi srečujemo na naših cestah, izboljšujeta tudi varnost v prometu. Da o okoljevarstvu ne govorimo. Prav je, da tako prodajalec kot kupec naredita vse, da je slovenski vozni park tak, kot mora biti.

Vozila v akciji – trenutno res top ponudba v Sloveniji

Nakup rabljenega vozila je lahko zanimiva izkušnja, ki pa je lahko povezana tudi s tveganjem, da kupujete eno, dobite pa nekaj povsem drugega. Zato je zelo pomembno, da se odpravite k prodajalcu, ki vam zagotavlja varen nakup, ter se tako prepričate, da ne kupujete mačka v žaklju.

Ekskluzivne prednosti pri Porscheju

Pri podjetju Porsche Inter Auto vam omogočajo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu svojega novega rabljenega vozila.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

  • Natančna videopredstavitev tehničnega stanja,
  • osemdnevna garancija za vračilo/zamenjavo,
  • preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto,
  • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus do 24 mesecev,
  • do 700 evrov popusta ob financiranju,
  • servisni bon do 100 evrov.

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto