Uporabno
512 ogledov

Vse kar rabijo otroci v peresnici

šolske torbe šola otroci Profimedia
Novo šolsko leto je že tu in z njim tradicionalno hitenje in nakupovanje šolskih potrebščin. Še posebno letos, ko zaradi pandemije dolgo nismo bili prepričani, ali se bodo jeseni učenci vrnili v šolske klopi.

Ker tako dolgo ni bilo jasno, ali se bodo šole odprle, je marsikdo nakupovanje šolskih potrebščin odložil do zadnjega trenutka. Tudi tistim, ki so bili že prej pripravljeni na vrnitev v šole, pa se prav tako vedno zgodi, da v prvih tednih šole ugotovijo, da je potrebno kupiti še nekaj stvari. Še posebno to velja za vse, kar učenci potrebujejo v svojih peresnicah.

Hiter in preprost nakup

šolske potrebščine | Avtor: Papirnica Uka Papirnica Uka

Kaj pa potem, ko se odpravimo v papirnico in vidimo gore možnosti, ki jih imamo? Na voljo nam je toliko različnih svinčnikov, barvic, peres, kemičnih svinčnikov in flomastrov, da se je težko odločiti za enega. Zato je najbolje izbrati papirnico, ki ji lahko zaupate in kjer se trgovci res spoznajo na svoje delo. Taka je Papirnica Uka, kjer lahko svoje nakupe opravite tudi prek spleta. To bo gotovo razveselilo predvsem tiste zaposlene starše, ki ob vseh opravkih nimajo časa se po službi ustaviti še v trgovini. +

Z vami ob vsakem testu

V Papirnici Uka izbirajo le najboljše in najkvalitetnejše materiale. Potrebuje vaš otrok nov kemični svinčnik? Izberite kemični svinčnik TWIN TIP, ki vsebuje kar 4 barve v enem kemičnem svinčniku. Ta kemični svinčnik je poznan tudi marsikateremu staršu, saj je v prodaji že vrsto let. Priljubljen je zaradi svoje preproste in hitre uporabe – vašemu otroku med pisanjem za menjavo barve ni treba zamenjati kemičnega svinčnika, temveč le preprosto zamenja barvo. Na voljo sta dve barvni varianti, ena z osnovnimi barvami (modra, rdeča, črna in temno zelena), druga pa z bolj živimi barvami (roza, vijolična, svetlo zelena in svetlo modra). Šolarje bo ta vsestranski kemični svinčnik lahko spremljal od osnovne šole, pa vse do fakultete.

šolske potrebščine | Avtor: Papirnica Uka Papirnica Uka

Starejši šolarji, srednješolci in študenti, pri učenju za teste in izpite že leta najraje posegajo po markerjih. Ti so zadnje čase na voljo v vedno več barvah, med katerimi so še posebno priljubljene pastelne. Markerji Fluo peps pastel so popolna izbira za vse, ki svoje zapiske radi označujejo s pastelnimi barvami. Za tiste, ki pa svojemu učenju radi dodajo še dodatno, bleščečo dimenzijo, pa imajo v Papirnici Uka na voljo tudi Faber-Castellove markerje z bleščicami, v zlati, srebrni, bronasti in vijoličasti barvi.

Vse za kreativno ustvarjanje

Zaposleni v Papirnici Uka pravijo, da je najpogostejše vprašanje, ki ga imajo stranke, katere barvice se ne lomijo.

"Odgovor ni tako preprost, saj je dejavnikov več. Strankam razložim, da je odvisno od kvalitete samega lesu barvice (Faber-Castellove barvice so proizvedene izključno iz lesa, pridobljenega iz lastnih nasadov, tako da je kvaliteta lesa uporabljenega pri izdelavi barvice zagotovljena…), veliko je odvisno od tega, kolikokrat barvice letijo po tleh, saj se z vsakim padcem lahko nalomi polnilo v barvici in se seveda lomi, ko barvico šilimo, seveda pa je pomembna tudi kvaliteta samega šilčka, pri čemer je smotrno, da je rezilo kovinsko." - zaposlena v Papirnici Uka

Zaradi tega so letos poskrbeli, da imajo prvič na zalogi kvalitetne barvice MAPED STRONG in MAPED MONSTER, ki imajo debelejšo barvno osnovo in so posledično tudi veliko bolj odporne proti lomljenju. Novost pa je tudi šilček CROC CROC, s katerim lahko ošilite kar 4 različne debeline barvic in svinčnikov.

šolske potrebščine | Avtor: Papirnica Uka Papirnica Uka

Naj letošnje nakupovanje ob začetku šolskega leta za vas ne bo stresno. Odpravite se v Papirnico Uka ali pa v njihovo spletno trgovino in na enem mestu kupite vse, kar potrebujete vi in vaši družinski člani za domače ustvarjanje, šolsko delo in službena opravila.