Uporabno
36 ogledov

Vsi smo orli

NLB Planica NLB
Dolina pod Poncami ta vikend ponovno gosti finale svetovnega pokala v smučarskih skokih. Po dveh letih samevanja tribun so že uvodni dan mesta ob izteku planiške letalnice znova zasedli gledalci, od petka do nedelje pa bodo lahko prek aktivacije, ki so jo pripravili v NLB, za naše orle v Planici lahko navijali prav vsi.

NLB, Zlati sponzor slovenskih nordijskih reprezentanc in Uradni sponzor Planice 2022, je letos poskrbel za inovativno aktivacijo sponzorstva poletov v Planici pod imenom »Vsi smo orli«. S posebno tehnologijo omogoča namreč vsem navijačem v Planici kot tudi tistim, ki tekme spremljajo od doma, objavo “selfija” na velikem zaslonu ob izteku letalnice. V okviru aktivacije želijo v NLB izpostaviti dejstvo, da orli niso le na zaletišču velikanke, temveč tudi v avditoriju pod njo in vse okoli nas. Vsi namreč s svojo podporo pomagamo slovenskim skakalcem, da letijo še više, še dlje, do novih izjemnih dosežkov.

Na povezavi www.vsismoorli.si lahko vsi navijači tekom tekmovalnega vikenda v Planici objavijo “selfie” in tako podprejo skakalce z različnimi motivacijskimi sporočili. Prav tako dobijo vsi sodelujoči fotografijo za spomin in sodelujejo v žrebu za privlačne nagrade. Več na www.nlb.si/planica.

NLB Planica | Avtor: NLB NLB

Slovenski skakalci so pokazali, da so v odlični formi, saj so na zadnjih petih tekmah kar petkrat stali na zmagovalnem odru. Naj bo tako tudi na petkovi posamični tekmi, na sobotni ekipni in na nedeljskem finalu, na katerem bo nastopilo 30 najboljših skakalcev v sezoni.

Držimo pesti za naše orle, s fotografijami pa oplemenitimo navijanje v Planici.