Uporabno
1797 ogledov

Vstopite v pomlad z novimi trendi!

Pomlad, narava, sonce, sreča Profimedia
Pomlad je brez dvoma čas za nove začetke. Narava se počasi prebuja in po dolgi zimi že komaj čakamo na sveže dogodivščine, ko bo gledanje televizije v domači dnevni sobi znova nadomestilo preživljanje časa na svežem zraku; ko se bomo iz temnejših tonov predali pastelom in bolj živahnim barvnim odtenkom in ko bomo začeli topiti odvečne kilograme, ki smo jih nabrali pozimi … Tukaj je nekaj trendov, ki vam bodo pričarali še prijetnejši prehod v pomlad.

Telemach | Avtor: Telemach Telemach

Sveža manikura

Tudi vi v temnejših mesecih prisegate na temnejše in manj vpadljive odtenke nohtov? Le kako bi pomlad torej lahko pričakali bolje kot z novo manikuro? Letošnji trendi napovedujejo vrnitev belih nohtov, pa tudi pastelov, s katerimi v tem letnem času ne morete zgrešiti. Presenečenje sezone so nohti v modrih in vijoličastih tonih ter drznejše kombinacije, ki nakazujejo optimizem, igrivost in preporod.

Pametna ura

Telemach | Avtor: Telemach Telemach
Morda tudi vi sodite med tiste, ki v pomladnih mesecih začenjate razmišljati o odvečnih kilogramih, ki so se nam nakopičili med zimo. Ker nas od poletja loči le še nekaj mesecev, je to gotovo pravi čas za priprave na letošnje »poletno telo«. Če se ravno lotevate aktivnejšega življenjskega sloga, vam bo pri tem v pomoč pametna ura, ki bo vestno beležila vaše gibanje, srčni utrip in celo raven stresa. Zadajte si cilj in vsak dan prehodite 10 tisoč korakov. Naj vam namignemo, da je izbira pametnih ur na tržišču trenutno res pestra …

Nov mobilni paket

Tudi vaš mobilni telefon bo vesel preporoda. Vstopite v pomlad z novim mobilnim paketom, ki bo poskrbel za brezskrbno in neomejeno komunikacijo. Telemachovi mobilni paketi VEČ so prava prodajna uspešnica, poleg tega pa jih v skladu z rastočimi potrebami zahtevnih uporabnikov tudi redno nadgrajujejo. Medtem ko paket NAJVEČ že nekaj časa ponuja neomejeno komunikacijo, se mu je zdaj z neomejenim prenosom podatkov pridružil tudi paket ŠE VEČ! Pri Telemachu se lahko odslej pohvalijo s še enim pomembnim dosežkom - na podlagi meritev uporabnikov s pomočjo aplikacije Ookla Speedtest® je namreč uradno potrjeno, da sta Telemachovo omrežje 5G in fiksno omrežje najhitrejši v državi.