Uporabno
4378 ogledov

VW ID.4: Razkriti posebni ponudbi za novi električni SUV

Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto
Ali ste vedeli, da je dandanes električno vozilo prava izbira tudi za vsakdanjo družinsko uporabo? Ste že izbrali električni avto ali pa o njem še razmišljate?

100% električni športni terenec Volkswagen ID.4 je požel veliko zanimanja takoj ob predstavitvi tudi v Sloveniji. Ker pa si pri Porsche Inter Auto želijo, da bi tudi vi doživeli električno prihodnost, so za vas pripravili dve odlični posebni ponudbi, ki jih prav zagotovo ne boste mogli zavrniti!

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto
VW ID.4 AKCIJA – Na voljo dve posebno ugodni ponudbi za novi VW ID.4!

Na voljo sta vam dve posebni ponudbi do 30.6.2021:

  • Finančni leasing že za 240 €/mesec.*
  • V primeru nakupa se lahko odločite za bone ugodnosti do 5.000 €** (VW ID.4 z opremo Life je lahko tako vaš že od 38.979 € z vključeno subvencijo Eko sklada in ugodnostmi akcije).

Lahko se odločite za finančni leasing in ID.4 odpeljete že za 240€/mesec*. Če pa bi se raje odločili za nakup, lahko izkoristite bone ugodnosti, ki vam prinašajo prihranek do 5.000 €. Za podrobnejše informacije pa so vam z veseljem na voljo tudi njihovi prodajni svetovalci. Poleg omenjenih ugodnosti, boste po nakupu lahko uveljavljali še subvencijo za električna vozila pri Eko skladu, ki ta trenutek znaša do 4.500 €.

ID.4 že v salonih Porsche Inter Auto in ID. Hub centru mobilnosti 

Novi Volkswagen ID.4 vam je na voljo za ogled tudi v ID. Hub centru mobilne prihodnosti znamke Volkswagen v nakupovalnem središču Aleja in pa seveda v prodajnih salonih Porsche Inter Auto – Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper.

1/12
Porsche Inter Avto

Zakaj izbrati električni avtomobil?

Odgovor na to je povsem preprost, vožnja je udobna in poceni, uporaba pa preprosta. Udobje v prostorni kabini in navdušenje nad tehniko omogoča neizmeren užitek na poti. Zagotovo vas zanima doseg pri modelu Volkswagen ID.4, ki po standardu WLTP znaša kar do 520 km s 77 kWh veliko kapaciteto baterije. Sočasno z večjo ponudbo modelov se širi tudi mreža javnih polnilnic. S tem odpade še en dvom, ali se splača odločiti za elektrifikacijo vaše mobilnosti. Veliko je prednosti, ki jih ponujajo električni avtomobili, in najlažji način, da začutite, kaj ti zmorejo in ponujajo je testna vožnja z novim VW ID.4 pri Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper.

VW ID.4 – pomembne informacije:

Izdelan za velike cilje – Volkswagen ID.4

Popolnoma nova prostorska zasnova, ki odpira nove možnosti. Električna moč, ki navduši. In intuitivno upravljanje, s katerim je vse popolnoma preprosto. Novi ID.4 je zmogljiv kot SUV in povsem trajnostno zasnovan kot ID.

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Volkswagen ID.4 - funkcionalnost v svoji najlepši obliki

Urbani SUV z osupljivim dizajnom in obračalnim krogom malih avtomobilov: ID.4 ponazarja, kako privlačna je lahko električna mobilnost. Z oblikovno dovršenimi 18-palčnimi platišči* ali opcijskimi aluminijastimi platišči v velikosti od 19 do 21 palcev, strešnimi letvami za dodatno prtljago, integriranimi vratnimi kljukami za boljšo aerodinamiko, izrazito tridimenzionalno oblikovanimi zadnjimi LED-lučmi z dinamičnimi smerniki (dodatna oprema) in s še eno nadvse privlačno posebnostjo: opcijsko svetlobno letvijo, ki se tako spredaj kot tudi zadaj steka proti novemu logotipu znamke Volkswagen.

Volkswagen ID. Charger – domača električna polnilnica

Za hitro in preprosto polnjenje doma vam predstavljamo izjemno napredne domače električne polnilnice  Volkswagen ID. Charger z dovršenimi varnostnimi funkcijami.  Zagotovite si polnjenje kar petkrat hitreje kot vam to omogoča običajna gospodinjska vtičnica. 

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Potrebujete več informacij? Kontaktirajte VW PRODAJNE SVETOVALCE PRI PORSCHE INTER AUTO, z veseljem so vam na voljo.

VW Porsche Ljubljana, Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

  • Christian Klobasa, tel.: +386 1 58 25 389
  • Danijel Kastelic, tel.: +386 1 58 25 378
  • Gregor Janc, tel.: +386 1 58 25 385
  • Luka Dolenc, tel.: +386 1 58 25 368
  • Tomaž Anžin, tel.: +386 1 58 25 361

VW Porsche Maribor, Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

  • Aljoša Leb, tel.: +386 2 65 40 336
  • Mihael Mikolič, tel.: +386 2 65 40 337
  • Mitja Mumlek, tel.: +386 2 65 40 314
  • Zdravko Gradišnik, tel.: +386 2 65 40 319

VW Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

  • Damjan Gulič, tel.: +386 5 61 16 534
  • Jan Muženič, tel.: +386 5 61 16 532

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Pogoji akcije

Kombinirana poraba goriva 8,6−3,8 l/100km. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Akcija velja za vozila na zalogi in nova naročila do 31. 03. 2021. Akcija ne velja za električna vozila. Slike so simbolne. *Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila **BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 1.500 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu / kreditu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBONFS_2021. Več na  www.porscheleasing.si. Strošek priprave vozila je dodatno.
*ID. 4 že za 240 €*/mesec
ID.4 Life v bonus akciji financiranje za 240,33 €/mesec* + zavarovanje za 76,12 €/mesec** . Informativni izračun obroka finančnega leasinga 240 €*/mesec za dobo 36 mesecev je narejen ob upoštevanju, da: stranka plača polog v višini 30% od znižane prodajne vrednosti vozila, v času trajanja pogodbe prevozi 10.000 km/leto in obvezno sklene VW zavarovanje.
 Po preteku pogodbe: vozilo odkupi s tem, da plača ostanek vrednosti ali za znesek ostanka vrednosti sklene novo pogodbo o financiranju s trenutno veljavnimi pogoji ali vozilo vrne (vse obveznosti leasingojemalca in leasingodajalca se medsebojno pravnajo).
**Do ID.4 z boni ugodnosti
Ob nakupu vozila ID.4 prejmete sledeče bone ugodnosti: bon za financiranje in zavarovanje do 3.000 €, bon za nakup polnilne postaje v višini do 1.000 €, bon za financiranje sončne elektrarne MOON do 1.000 €. Bon za financiranje in zavarovanje - za izvedbe ID.4 Life, Business in Family prejmete bon v višini 2.500 €, za izvedbi Max in Tech pa bon v višini 3.000 €.
Bon za nakup in vgradnjo polnilne postaje v višini 1.000 €. Zagotovite si brezskrbno in udobno polnjenje vašega električnega vozila in izberite polnilno postajo  Volkswagen ID Charger ali polnilno postajo iz prodajnega programa MOON: za dom ali poslovno okolje.
Bon za financiranje nakupa in izgradnje sončne elektrarne MOON v višini do 1.000 € (odvisno od moči sončne elektrarne). Zagotovite si lastno proizvodnjo zelene električne energije s sončno elektrarno MOON in tako postanite skoraj popolnoma neodvisni od omrežja. Vašo sončno elektrarno zgradimo po načelu »na ključ«, kar pomeni, da mi poskrbimo za izvedbo celotnega postopka: od začetnega strokovnega svetovanja in ogleda objekta do izračuna ustrezne velikosti sončne elektrarne, načrtovanja in montaže.