Uporabno
1850 ogledov

Z dobrim servisom poskrbite za varno zimo

Vianor Vianor
Zaupajte strokovnjakom. Ustavite se v servisnih delavnicah Vianor in poskrbite, da bo vaš jekleni konjiček pripravljen na hladnejše vreme.

Poskrbite za zimsko obutev vašega avta

Bliža se 15. november, zakonski rok, ko moramo letne pnevmatike na naših vozilih zamenjati z zimskimi. Ko gre za nakup zimskih gum, premontažo in shranjevanje pnevmatik do naslednje sezone, zaupajte strokovnjakom. V Vianorju, uradnem vulkanizerju in serviserju slovenskih alpskih reprezentanc, bodo s široko paleto strokovnih storitev in ugodnosti za stranke odlično poskrbeli za vaše vozilo.

Ob nakupu kompleta 4 zimskih pnevmatik Nokian za osebna, poltovorna in 4x4 vozila vam v Vianorju tako podarjajo kupon v vrednosti 20 € za premontažo.

Na najbližjem Vianorju lahko brezplačno prevzamete tudi pnevmatike, ki ste jih kupili na Petrolu. Vianor serviserjem prepustite njihovo montažo, svoje zimske gume pa v delavnici shranite do naslednje sezone, ugodno in priročno. V hotelu za pnevmatike Vianor vas bodo vaše pnevmatike počakale brezhibno shranjene.

Vianor | Avtor: Vianor Vianor

Preglejte še delovanje vozila

Nadaljujte s pregledom ostalih sistemov vašega avtomobila in tako poskrbite za varno zimo.  Usposobljeni serviserji bodo z moderno diagnostično opremo hitro odpravili vse napake ter tako poskrbeli za zdravje ključnih delov vozila.

In brez skrbi, na Vianor se lahko obrnete tudi, če ta ni vaš pooblaščeni servis: od leta 2010 lahko avtomobile v garancijskem roku servisirate na nepooblaščenih servisih ne da bi to vplivalo na garancijo samo.

V Vianorjevih servisnih delavnicah bodo tako za vas vgradili originalne oz. originalom enakovredne rezervne dele. To pomeni, da lahko na Vianorju prihranite od 20 do 50 odstotkov pri končni ceni servisiranja avtomobila. Še več: vse storitve in posegi so pri TipStop Vianorju zavarovani, izdan račun pa lahko v naslednjih 12 mesecih uveljavljate kot garancijo.

Vianor | Avtor: Vianor Vianor