Uporabno
3066 ogledov

Za največji prihranek se to zimo ogrevajte s klimatsko napravo

AIRABELA Airabela
Razlogov za ogrevanje s klimatsko napravo je veliko. Na prvem mestu je zagotovo dejstvo, da gre v tem trenutku za najugodnejši način ogrevanja, ki ima nizko začetno naložbo, majhno porabo električne energije in nizke vzdrževalne stroške.

Ostale lastnosti, ki klimatske naprave uvrščajo med vse bolj priljubljen način ogrevanja, je dolga življenjska doba, hitra montaža, enostavna uporaba in upravljanje, tiho delovanje ter tudi skrb za kakovost zraka v notranjih prostorih.

Po zadnjih ocenah Zveze potrošnikov Slovenije nudi najboljše razmerje med ceno in kakovostjo klimatska naprava Daikin Perfera, ki s svojo napredno tehnologijo Flash Streamer omogoča tudi čiščenje zraka, kar je primerno za posameznike z alergijami in težavami z dihali.

Ugodno in udobno ogrevanje

Klimatske naprave so že nekaj časa sezonsko učinkovite in so poleg hlajenja perfektne tudi za ogrevanje. Zato se je v času energetske draginje interes za ogrevanje s klimatskimi napravami povečal, saj so te v primerjavi z ostalimi načini ogrevanja trenutno najugodnejše. S klimatsko napravo Daikin Perfera je ogrevanje 5x cenejše kot z IR paneli, 3x cenejše kot z mestnim plinom in 4x cenejše kot s kurilnim oljem. Poleg številnih razlogov, ki bodo neposredno vplivali na nižji znesek položnice za ogrevanje, pa boste navdušeni tudi nad enostavnim nadzorom klimatske naprave. Z vgrajenim Wi-Fi vmesnikom jo boste upravljali preko pametnega telefona od koderkoli in kadarkoli ter na ta način nadzirali toploto in porabo.

Perfektna za ogrevanje

Daikin Perfera navdušuje s svojo funkcijo "heat boost," ki omogoča kar 14 odstotkov krajši čas pri doseganju nastavljene temperature pri ogrevanju kot ostale klimatske naprave. Zaradi te lastnosti je primerna za ogrevanje čez celotno kurilno sezono kot primarni vir ogrevanja, saj s pomočjo ventilatorjev prostor hitro zapolni s prijetno toploto. Pogosto pa se uporablja tudi kot sekundarni vir ogrevanja, predvsem v jesenskem in spomladanskem obdobju, ko temperature najbolj nihajo in je potrebno le občasno hitro in učinkovito ogrevanje. Ta model navdušuje še s funkcijo 3-D zračnega toka, ki skrbi za optimalno razporeditev izpihanega zraka in senzorjem gibanja, ki samodejno usmerja direkten tok zraka stran od ljudi.

Enostavna montaža

Klimatske naprave so primerne za montažo v vseh bivalnih prostorih vsakega doma. Daikin Perfera je zaradi svojega tihega delovanja z zvočnim tlakom zgolj 19 dB primerna tudi za montažo v spalnicah in otroških sobah, kjer njeno delovanje med počitkom ne bo moteče. Sama montaža naprave je hitra in enostavna, saj jo usposobljen monter klimatskih naprav montira le v nekaj urah. Pri montaži ne gre za večje posege v prostor, zato se klimatske naprave lahko montirajo v hiše, stanovanja in poslovne prostore. Pri tem pa ni ovira niti način ali letnica gradnje objekta.

AIRABELA | Avtor: Airabela Airabela

Daikin Perfera je zmagovalka

Zveza potrošnikov Slovenije že vrsto let zapored izvaja teste klimatskih naprav, kjer ocenjuje njihovo učinkovitost, hrupnost, vsestransko uporabnost, priročnost in enostavnost navodil. Letos je najboljšo skupno oceno dosegla klimatska naprava Daikin Perfera, ki je zasnova na način, da zagotavljajo zanesljivo in učinkovito hlajenje in ogrevanje notranjih prostorov. Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji in vgrajeni inteligenci ima ta klima najvišjo sezonsko učinkovitost tako pri hlajenju kot ogrevanju (A+++). Skupek teh lastnosti vpliva na udobje vseh članov gospodinjstva, kjer se uporablja, zato sodi med bolj priljubljene modele klimatskih naprav, ki so v Sloveniji trenutno na voljo.

Lepota je v zraku

Podjetje Airabela je pooblaščen distributer proizvodov blagovne znamke Daikin v Sloveniji, ki ponuja projektantom, investitorjem, monterjem ter njihovim strankam bogato izbiro visokokakovostnih klimatskih naprav, toplotnih črpalk in z njimi povezanih storitev. Za nasvete glede maksimalnega bivalnega udobja in izbor primerne klimatske naprave za svoje prostore se lahko obrnete na Airabeline strokovne svetovalce.