Uporabno
2201 ogledov

Za to jesen – modna maska ali maska za zabavo

Gemco Gemco d.o.o.
Razmere pri nas in v svetu kažejo, da brez zaščitnih mask pri nujnih opravkih, kjer se bomo srečevali z večjo skupino ljudi, še nekaj časa ne bo mogoče. Izberite masko ki bo to jesen odražala vaš slog, eleganco, naj bo maska drzni narekovalec trendov ali pa le humorni vložek vašega vsakdana.

Gemco | Avtor: Gemco d.o.o. Gemco d.o.o.

Zaščitna maska je postala del našega vsakdana, ki pomaga pri omejevanju širjenja kapljic, ki jih povzročata kihanje in kašljanje. Zaščitna maska varuje nos in usta, ko ste v neposredni bližini drugih ljudi. S pravilno uporabo zaščitne maske zavarujemo sebe in druge, s katerimi smo v interakciji.

Zaščitne maske pa so lahko veliko več kot samo zaščita. S kakovostno in atraktivno zaščitno masko lahko popestrimo dan sebi in drugim. V času omejitev je pozitivno razpoloženje izrednega pomena, saj pomaga pri znižanju stresa, izboljša naše počutje in posledično vpliva na naše zdravje. Zaščitne maske so lahko tudi unikaten modni dodatek, s katerimi lahko razkrijete svoje razpoloženje in značaj.

V trgovini Aquamania (Ljubljana BTC) ali prek spleta je na voljo velik izbor barvitih, zabavnih in navihanih zaščitnih mask. Preverite bogato ponudbo barvitih in modnih zaščitnih mask, ki jih najdete TUKAJ. Izberite svojo najljubšo in si zagotovite 25 % popusta.

Gemco | Avtor: Gemco d.o.o. Gemco d.o.o.

Zunanji sloj atraktivnih pralnih zaščitnih mask s filtrom je izdelan iz pletene poliestrske tkanine (200g/m2). Je trpežen, lahek in nudi dvojno zaščitno pred kapljicami. Poslikan je s procesom sublimacije. Na notranji strani je všit mehak in udoben žep iz hipoalergenega 100-% bombaža (135g/m2). Služi za vstavljanje filtrov, ki dodatno ščitijo pred bakterijami in virusi. V nosnem delu maske je vstavljen upogljiv element, ki omogoča prileganje. Ob straneh so prišite elastike, ki jih lahko primerno nastavite in so namenjene namestitvi za ušesa.

Veliko pozornost namenjamo tudi okolju. Tako želimo spremeniti navade in se odpovedovati izdelkom za enkratno uporabo. Atraktivne zaščitne maske so namenjene večkratni uporabi, saj jih lahko peremo na 90 stopinj Celzija in likamo. Menjamo samo filtre. Pralne zaščitne maske so tako prizanesljivejše do okolja kot maske za enkratno uporabo.

Zaščitne maske so lahko tudi odlično darilo - praktično in nadvse zabavno! Podarite jo za rojstni dan, obletnico ali kar tako. Z njo lahko izrazite svoja čustva ali celo poudarite kakšno edinstveno značilnost vašega obdarjenca.

Gemco | Avtor: Gemco d.o.o. Gemco d.o.o.

Na voljo so tudi personalizirane zaščitne maske za zaposlene v vašem podjetju ali prijatelje. Zamislite si dizajn in nam ga pošljite skupaj s svojim logotipom. Ne glede na to, da strokovnjaki priporočajo nošenje zaščitnih mask, pa ne pozabite za lastno varnost poskrbeti tudi z ustrezno varnostno razdaljo.

Gemco | Avtor: Gemco d.o.o. Gemco d.o.o.