Uporabno
107 ogledov

Zabava med štirimi stenami

Philips Philips
Pospravljanje je mnogo bolj zabavno, če vam pri tem družbo dela Philipsov pokončni sesalnik.

Ali lahko verjamete, da ena naprava zadostuje za vzdrževanje čistoče tal in preproge? Mokro-suhi sesalnik iz tal pobere vso umazanijo, sistem mokrega brisanja, pa obriše prav vsaka še tako trdovratna tla. Hitro in brez kakršnegakoli truda sedaj iz tal lahko odstranite pesek, dlake in vso drugo nadležno umazanijo. Vse kar potrebujete zdaj, je le nekaj trenutnkov in eno napravo, da tla in preproge ostanejo čisti.

Mokro-suhi sesalec znamke Philips je idealen za vsako gospodinjstvo. Rokovanje z brezžičnim sesalnikom je veliko lažje kot rokovanje s tradicionalnim sesalnikom na kabel. Ni ga potrebno sestavljati, vedno je pri roki in pripravljen na ples. Zmogljiva 25, 2 V litij-ionska baterija zagotavlja do kar 75 minut delovanja ob polnem polnjenju. Si predstavljate, kaj vse lahko počistite v tem času?

Z LED sistemom osvetlitve boste opazili, da je čiščenje mnogo lažje, če nastavek osvetli tla. Takrat je namreč vidna tudi najbolj drobna umazanija. S pokončnim sesalnikom Philips tako lahko hitro in temeljito očistimo vsak kristalček sladkorja ali razbitega stekla. Ročni sesalnik s cevjo je udoben in praktičen. Vse, kar morate storiti je to, da enkrat pritisnete na gumb in na razpolago imate ročni sesalnik, ki je lahek in predvsem enostaven za prenašanje. Je ključnega pomena za vzdrževanje reda v domu, avtomobilu ali kjerkoli je to pač potrebno.

Philips | Avtor: Philips Philips

Idealen za vsakogar

Philipsov pokončni sesalnik je varen tudi za alergike, saj vsebuje protialergijski filter. Za še bolje obrisana tla pa vam priporočamo sistem AquaBoost. Gre za sistem močnejšega dovajanja vode. Dovolj je zgolj enkrat pritisniti pedal na sistemu za brisanje, da hitro in enostavno odstranite tudi najbolj trdovratne madeže.

Mokro-suhi sesalec ima tudi nekaj impresivnih integriranih dodatkov, ki so uporabniku vedno na dosegu roke. S pomočjo ščetke in cevi se povsem enostavno lahko odstrani pajčevina pod stropom, prah z letev, kotov kavča in drugih težko dostopnih mest. Za še hitrejše in lažje sesanje so se pri Philipsu domislili 360° nastavka za sesanje. Zahvaljujoč nastavku, ki zbira prah z vseh strani, tudi z gibanjem nazaj, se z lahkoto znebite vse umazanije.

Philips | Avtor: Philips Philips

Kam pa gre vsa ta umazanija, ki se nabere v sesalcu? Še sreča, da ste vprašali. Ste že slišali za ergonomsko posodo za prah? To je hitra in higienska alternativa, ki omogoča enostavno praznjenje, brez kakršnegakoli dotikanja in razsipanja umazanije, naravnost v koš za smeti.

Philipsovi pokončni sesalci so v koraku s časom, saj imajo digitalni zaslon in indikator napolnjenosti baterije, ki jasno obvešča o odstotku napolnjenosti. Kaj vse bi si sploh lahko še želeli pri brezžičnem sesanju in brisanju tal? S Philipsovimi aparati boste to uredili temeljito in hitro, z eno potezo!

Philips | Avtor: Philips Philips