Uporabno
116 ogledov

Zakaj izbrati visokotlačne čistilce Kärcher?

Kärcher Kärcher
Visokotlačni čistilci so vedno bolj priljubljeni, zato je njihova ponudba čedalje bolj pestra. To pa marsikomu dodatno oteži izbiro, saj ni nujno, da so vsi enako kvalitetni. Zagotovo pa drži, da obstaja veliko razlogov za izbiro visokotlačnih čistilcev Kärcher.

1. Izkušnje, ki ustvarjajo največje zaupanje uporabnikov

Podjetje Kärcher je bilo ustanovljeno leta 1935 in vse od tedaj si prizadeva prispevati pomemben del k učinkovitejšemu življenju ljudi. Zaposleni nenehno iščejo nove rešitve na področju čiščenja, podjetje pa si je v letih svojega delovanja nabralo ogromno izkušenj in znanja za razvoj najbolj kakovostnih ter inovativnih izdelkov.

Kärcher | Avtor: Kärcher Kärcher

Kärcher je leta 1984 izdelal prvi prenosni visokotlačni čistilec HD 555 namenjen za gospodinjstva. Ta je pomenil mejnik v zgodovini čistilnih naprav, hkrati pa začetek stalnega razvoja in napredka.

2. Inovativnost, ki se je obdržala vse do danes

Kärcher vse od svojih prvih začetkov neprestano stremi k inovativnosti. Pri tem je glavni cilj izdelovati zmogljive in kakovostne visokotlačne čistilce, ki uporabnikom zagotavljajo učinkovitejše in enostavnejše čiščenje.

Gre za podjetje, ki s svojimi več kot 650 aktivnimi/registriranimi patenti in modeli, zaseda vodilni položaj na trgu v čistilni tehnologiji tako za zasebne kot tudi za profesionalne namene.

3. Tehnologija za učinkovitejše čiščenje

V primeru, da se odločite za Kärcherjev visokotlačni čistilec, boste postali pravi strokovnjak za čiščenje v svojem domu in njegovi okolici.

Kärcher | Avtor: Kärcher Kärcher

Zahvaljujoč svoji edinstveni tehnologiji z zelo visoko zmogljivostjo odstranjevanja umazanije, vam njihove naprave omogočajo hitrejše in učinkovitejše čiščenje. Posledica tega je ogromen prihranek na vašem času, porabi vode in energije.

4. Nemška kakovost za največjo vzdržljivost čiščenja

Kärcher visokotlačni čistilci že od nekdaj predstavljajo standard za kakovost, vzdržljivost, zanesljivost in prijaznost za uporabnika, hkrati pa vedno bolj navdušujejo s svojim dizajnom.

Vsi modeli visokotlačnih čistilcev so izdelani v lastnih tovarnah po najvišjih proizvodnih standardih, pri čemer se uporabljajo izključno kakovostni in certificirani materiali ter komponente. To pomeni, da gre za izjemno vzdržljive naprave z dolgo življenjsko dobo, ki bodo v celoti izpolnila vaša pričakovanja.

5. Dostopnost rezervnih delov kjerkoli in kadarkoli

Kärcher vas ne pusti na cedilu tudi po tem, ko kupite enega od njihovih visokotlačnih čistilcev. Dnevno je na voljo več ko 95 % rezervnih delov, ki so vam na voljo tudi, če pride do okvare po več letih uporabe.

Kärcher | Avtor: Kärcher Kärcher

V primeru popravila je vaš Kärcher visokotlačni čistilec vedno v dobrih rokah, saj se podjetje ponaša z veliko mrežo servisnih služb.

6. Trajnostni razvoj z mislijo na okolje

Poleg tega, da se visokotlačni čistilci Kärcher ponašajo z majhno porabo vode in energije, si znamka že vrsto let postavlja popolnoma nove cilje tudi na področju ekologije in boja proti podnebnim spremembam.

Njihov trajnostni način poslovanja je usmerjen v ogljično nevtralno proizvodnjo, uporabo reciklirane plastike in zmanjševanje odpadne plastične embalaže. Pri novejših modelih visokotlačnih čistilcev Kärcher se tako neprestano povečuje delež reciklirane plastike, prav tako pa tudi pri izdelavi dodatne opreme in rezervnih delov.

7. Raznolikost izdelkov, ki zadovoljijo različne potrebe uporabnikov

Podjetje Kärcher se zelo dobro zaveda, da so potrebe uporabnikov zelo različne, kar se tiče čiščenja in pranja različnih površin. Zato je v skoraj 90-tih letih svojega obstoja razvilo ogromno različnih modelov visokotlačnih čistilcev, ki so namenjeni različno zahtevnim uporabnikom.

Predvsem pa je pomembno, da so visokotlačni čistilci Kärcher kategorizirani v različne razrede zmogljivosti. To pomeni, da si lahko v njihovi ponudbi poiščete natančno takšen Kärcher visokotlačni čistilec, kot ga potrebujete.

8. Edinstven dizajn, ki omogoča preprosto rokovanje

Želje in potrebe uporabnikov so glavno vodilo pri zasnovi visokotlačnih čistilcev Kärcher. Le te boste težko spregledali, saj se že vrsto let ponašajo s svojim edinstvenim dizajnom.

Kärcher | Avtor: Kärcher Kärcher

Ta pa ni le poseben, ampak tudi preprost in vam omogoča enostavno rokovanje ter s tem učinkovitejše čiščenje najbolj trdovratne umazanije.

9. Dodatna oprema, ki zagotavlja vsestransko uporabnost

S Kärcher visokotlačnimi čistilci postanejo možnosti čiščenja praktično neskončne. K temu pripomore pester nabor različnih dodatkov in opreme, ki tovrstne naprave naredijo vsestranske.

S Kärcher visokotlačnim čistilcem lahko temeljito operete avto, motor ali kolo, odlično pa se obnese tudi za čiščenje fasad, dovoznih poti, ograj, vrtnega pohištva, cevi in še mnogo drugega.

Njihova široka združljivost s posameznimi razredi zmogljivosti bistveno pripomore k temu, da pri uporabi Kärcher visokotlačnih čistilcev praktično ni nobenih omejitev.

Kärcher – dobrodošli v svetu čistoče

Dejstvo je, da so potrebe ljudi po čiščenju zelo različne. In zakaj bi kupovali visokotlačni čistilec, ki ga ne potrebujete?

Kärcher Slovenija se tega zelo dobro zaveda, zato vam ponuja pester nabor različnih serij visokotlačnih čistilcev, ki v celoti zadovoljijo vaše individualne zahteve glede čiščenja. Ne spreglejte njihove ponudbe – zagotovo vas ne bo razočarala!