Uporabno
19 ogledov

Zaključek lige Nova KBM v pričakovanju vrhunske košarke

Nova KBM Nova KBM
V Novi KBM spodbujamo zdrav način življenja, s športnimi sponzorstvi pa uresničujemo tudi našo odgovornost do družbenega okolja in njegovega razvoja. S Košarkarsko zvezo Slovenije nas veže večletno uspešno sodelovanje, na današnji novinarski konferenci v prostorih banke pa so glavni akterji finalne serije Lige Nova KBM, ki se začenja jutri, strnili pričakovanja. Za naslov državnega prvaka se bosta letos pomerila Helios Suns in Cedevita Olimpija.

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM

"V Novi KBM smo zadovoljni, da se popularnost Lige Nova KBM veča. Verjamemo, da bo finalna serija pripomogla k dodatni izpostavitvi košarke in da bodo tribune polne. Obema ekipama želimo finale brez poškodb in najboljše predstave primerne vrhuncu sezone. Prepričan sem, da bodo navijači in partnerji Košarkarske zveze Slovenije uživali v finalni seriji," je povedal direktor Sektorja marketinga in komuniciranja v Novi KBM Jure Bračko.

V Novi KBM pri športnem udejstvovanju ne podpiramo samo profesionalnih združenj, klubov in posameznikov, ampak v okviru bančnega športnega društva podpiramo tudi naše zaposlene, s posebnimi ponudbami pa zdrav način življenja spodbujamo tudi med našimi strankami. Zdravje je v naši banki visoko cenjena vrednota, sponzorstva in donacije usmerjamo v tiste projekte, dejavnosti in aktivnosti, ki podpirajo naše strateške usmeritve in poslovne cilje.