Uporabno
60 ogledov

Zaključek lige Nove KBM v pričakovanju vrhunske košarke

Nova KBM Nova KBM
Potem ko smo s Košarkarsko zvezo Slovenije poglobili naše sodelovanje in je Nova KBM postala sponzor moške A reprezentance, so na novinarski konferenci v prostorih Nove KBM pred prvo tekmo finalne serije pričakovanja strnili oba trenerja in kapetana finalnih ekip. S podporo športu, kulturi in drugim pomembnim področjem bivanja in ustvarjanja v Novi KBM uresničujemo strategijo družbene odgovornosti ter prispevamo k razvoju in dvigu kvalitete bivanja tako v lokalnem kot nacionalnem okolju.

"V Novi KBM smo izjemno veseli in ponosni, da je Liga Nova KBM uspešno in varno prišla do finalne faze, kjer se utrip vrača tudi na tribune. Nadomestka za zvok odboja žoge na košarkarskem parketu v dvorani in pa vzdušje, ki ga lahko ustvarijo navijači, pač ni. Upamo, da bo finalna serija pripomogla k dodatni izpostavitvi košarke, obema ekipama pa želimo finale brez poškodb in vrhunsko košarko. Prepričan sem, da bomo navijači in partnerji Košarkarske zveze Slovenije uživali v predstavah igralcev," je povedal direktor Sektorja marketinga in komuniciranja v Novi KBM Jure Bračko.

V Novi KBM pri športnem udejstvovanju ne podpiramo samo profesionalnih združenj, klubov in posameznikov, ampak v okviru bančnega športnega društva podpiramo tudi naše zaposlene, s posebnimi ponudbami pa zdrav način življenja spodbujamo tudi med našimi strankami. Zdravje je v naši banki visoko cenjena vrednota, sponzorstva in donacije usmerjamo v tiste projekte, dejavnosti in aktivnosti, ki podpirajo naše strateške usmeritve in poslovne cilje.