Uporabno
3419 ogledov

Zamenjajte dobavitelja zdaj in prihranite pri računu za plin

denar in nepremičnine Profimedia
Varčna in učinkovita raba energije – dva ključna elementa skrbi za okolje. Med viri, ki jih lahko kar najbolj efektivno uporabimo za proizvajanje energije je tudi zemeljski plin.

Po koncu nepričakovano tople zime in ob pomanjkanju snega se mnogi ponovno sprašujemo, kakšen vpliv imamo kot ljudje na naše okolje. Skrb za okolje in trajnostni razvoj energetske stroke zato postajata vedno bolj pomembna elementa moderne družbe.

Adriaplin | Avtor: Adriaplin Adriaplin
Pomembnost družbeno odgovornega in trajnostnega razvoja podjetja ter skupnosti, v katerih poslujejo, je zato v svoj etični kodeks zapisalo tudi energetsko podjetje Adriaplin, ki deluje pod okriljem svetovno znane energetske družbe ENI. Poseben poudarek daje promociji strokovnega in tehnološkega razvoja za zaščito okolja in naravnih virov. Zavedajo se pomembnosti efektivne uporabe naravnih virov, ki ne pušča le manjši odtis na okolju, ampak pozitivno vpliva tudi na družinski proračun.

Odločite se za digitalno (elektronsko) poslovanje, ki ga omogoča podjetje Adriaplin. Manj "papirologije" ne prihrani le veliko časa, ampak tudi pozitivno vpliva na naše okolje.

Adriaplin | Avtor: Adriaplin Adriaplin

Preprosto in okolju prijazno

Podjetje Adriaplin se zaveda pomembnosti kolektivne skrbi za okolje in zato tudi pri svojem poslovanju vedno išče nove poti, kako zmanjšati negativne vplive na naše okolje. Paket Preprosto po spletu tako omogoča brezpapirno poslovanje ter seveda tudi stalen nadzor nad porabo in stroški zemeljskega plina prek uporabniškega računa, tako na računalniku kot tudi prek mobilne aplikacije. V paket lahko dodate tudi dobavo električne energije in tako združite vse vaše energetske potrebe.

Ob sklenitvi paketa Preprosto po spletu Adriaplin vsem novim odjemalcem podari dobrih 10 odstotkov popusta in tri mesece brezplačnega zemeljskega plina. Tudi obstoječi odjemalci, ki preidejo na paket Preprosto po spletu se lahko razveselijo 10 odstotkov popusta. Več o pravilih in pogojih najdete na spletni strani Adriaplin.

Paket lahko združite tudi z različnimi drugimi storitvami podjetja, npr. z SMS sporočanjem stanja plinomera, direktno bremenitvijo transakcijskega računa in storitev Mojster pri roki.