Uporabno
2308 ogledov

Zaposlenim bodo krili štartnino in jih opremili!

Mercator
1/3
Mercator
V Mercatorju se zavedajo, kako pomembno je gibanje, zato vsako leto na številne načine podpirajo Ljubljanski maraton in Lumpi tek, k gibanju spodbujajo tudi zaposlene.

Mercator, ki je tradicionalni pokrovitelj Ljubljanskega maratona, je na lanskem tekaškem prazniku svojim zaposlenim izkazal posebno pozornost. In tako bo tudi letos.

V Mercatorju bodo tudi letos svojim zaposlenim krili štartnino na Ljubljanskem maratonu, jih opremili s tekaškimi majicami, na prizorišču maratona pa bodo priredili še jutranje ogrevanje.

V letu 2018 so namreč s spodbudo Mercatorja tekli mali in veliki, Ljubljanskega maratona se je udeležilo več kot 100 Mercatorjevih zaposlenih, teklo pa je več kot 1.200 malih tekačev na Lumpi teku. Letos pa se bo maratona udeležilo kar 130 zaposlenih Skupine Mercator, in sicer iz Slovenije, Srbije in Črne gore.

’Tek nas druži,’ je moto, s katerim tudi letos v Mercatorju spodbujamo ljudi različnih generacij k aktivnemu življenjskemu slogu in k udeležbi na Ljubljanskem maratonu in Lumpi teku.

Mercator

Mercator | Avtor: Mercator Mercator

Priprave v športnem duhu

V Mercatorju so tudi to jesen poskrbeli za prijetna druženja v naravi, kjer se teče, hodi in spodbuja otroke k gibanju v družbi vrstnikov. Druženja že od septembra dalje potekajo v športno-rekreativnem duhu, kar pomeni, da niso tekmovalne narave, temveč so namenja gibanju in druženju. Poskrbeli so za različne zanimive vsebine, kot je denimo spoznavanje nordijske hoje, tek za tekače z več izkušnjami, tek za začetnike in rekreativce, športno animacijo za otroke do tretjega razreda osnovne šole, poskrbljeno pa je tudi za malo starejše otroke.

S tem so poskrbeli, da otrok ni treba puščati doma in jim iskati varstva. Medtem ko se starša preizkušata v nordijski hoji ali teku, lahko otroci uživajo v športnih dejavnostih in dobri družbi. Zato je Mercatorjeva rekreacija zamišljena kot prijeten družinski izlet in druženje.

Poleg prijetnega druženja so srečanja namenjena tudi podajanju strokovnih informacij o teku in nordijski hoji, pripravili pa so tudi domač program za tekače začetnike TUKAJ in za izkušene tekače TUKAJ.

Osvojili tudi Business Run

Za krepitev timskega duha in dobrega vzdušja so letos poleg delavnic, ki jih v Mercatorju izvajajo po celi Sloveniji, že osvojili tekaški in pohodniški preizkušnji Business Run.

Na preizkušnji se je zbralo kar 16 trojk in odteklo oziroma prehodilo 3,5 kilometra dolgo progo. Zbrali so se Mercatorjevi kolegi iz različnih področij delovanja od logistike in veleprodaje, do maloprodaje in varne hrane, pa informatike, pravnega področja, UBS, financ in marketinga.

Organizirali smo se že mesece pred prireditvijo, spodbujamo drug drugega in potrjujemo: tek nas druži.«

Mercator

 

Tek nas druži za dober namen

Z nakupom izbranih dodatkov za tek v Mercatorju prispevate za športne štipendije Olimpijskega komiteja Slovenije. Promocija velja za izdelke:

  • torbica za tek z odsevnim trakom (več barv)
  • brezžične slušalke
  • kapa s šiltom Peak
  • nahrbtnik Peak
  • naglavna svetilka sprint led (dve barvi)
  • torbica za telefon

Promocijske kartončke je mogoče prepoznati po promocijskem sporočilu, natisnjenem na kartončku : »Tek nas druži za dober namen«. Akcija poteka do 25. oktobra 2019.

Pridite!

Vabljeni pred Maxi na Trgu republike v Ljubljani

v soboto, 26. 10., od 11.15 do 13.30 na Lumpijevo zabavo za male tekače

  • s plesno animacijo,
  • z gostom presenečenja, znanim olimpijcem,
  • z maskoto Foksi,
  • ter pokušino slastnih palačink,

v nedeljo, 27. 10., od 7.30 dalje na ogrevanje pred tekom s športno animacijo.