Uporabno
1604 ogledov

Zavarovanje, ki vas bo odrešilo mučnih čakalnih vrst

Vzajemna
1/8
Vzajemna
Med mnogimi posledicami, ki jih je prinesla epidemija novega koronavirusa je tudi dodatno podaljšanje čakalnih vrst v javnem zdravstvu. Mučnemu čakanju na zdravstvene posege, ki lahko traja tudi po več mesecev ali celo let, se lahko izognete z obiskom pri zasebnih zdravstvenih izvajalcih. Zagotovo se zdaj sprašujete "Kaj pa stroški?"

Mnogi se zdravstvenim posegom pri zasebnih izvajalcih izogibajo zaradi dodatnih stroškov, ki jih ta odločitev prinaša s seboj. Te stroške obvezno zdravstveno zavarovanje in tudi mnoga dodatna zdravstvena zavarovanja ne krijejo ali pa le delno krijejo, tako da si lahko nakopljete nepotrebne dolgove. Čakanje na zdravstvene posege v javnih zdravstvenih ustanovah pa ni le mučno, ampak lahko pomeni tudi poslabšanje zdravstvenega stanja.

Vzajemna | Avtor: Vzajemna Vzajemna
Vaše zdravje ne more čakati

Rešitev finančne in zdravstvene zagate je sklenitev zavarovanja, ki omogoča hiter dostop do zasebnih zdravstvenih storitev in kritje nastalih stroškov. Vzajemna je v ta namen pripravila posebno zavarovanje Zdravstvena polica. Zavarovanje lahko zagotavlja tako hiter dostop do samoplačniških specialističnih storitev kakor tudi do operativnih posegov in to doma ter v tujini. Glede na zavarovanje, ki ga boste sestavili skupaj z izkušenim svetovalcem Vzajemne, bo vaša Zdravstvena polica pokrivala področje specialističnih zdravstvenih storitev, operativnih posegov ali zdravje vaših otrok.

Januarja letos je bila čakalna doba za operacijo kolena skoraj 10 mesecev, za operacijo krčnih žil dve leti in kar 8 mesecev za pregled pri dermatologu. S pomočjo Zdravstvene police skrajšate te čakalne dobe na nekaj dni.

Vzajemna | Avtor: Vzajemna Vzajemna
Mreža kakovostnih in strokovnih zasebnih izvajalcev

Vzajemna vam v sklopu Zdravstvene police nudi brezplačno asistenco, s katero vam zagotovi hiter dostop do kakovostnih zdravstvenih storitev. V primeru bolezni ali poškodbe enostavno pokličete asistenčni center, kjer vam bodo svetovali glede zasebnih izvajalcev zdravstvenih storitev. Za vas bodo organizirali obisk pri specialistu ali poseg, ki ga potrebujete.

Zdravstveno polico lahko sklenete že za 3,74 evrov na mesec.

Paketi prilagojeni vam

Z možnostjo izbire med različnimi paketi kritja, boste lahko Zdravstveno polico prilagodili svojim potrebam. Vas skrbijo dolge čakalne vrste za specialistične zdravstvene storitve? V tem primeru izberite zavarovanje Specialisti, Specialisti Nezgoda ali Specialisti Nezgoda Plus. Glede na izbran paket bo zavarovanje zagotavljajo hiter dostop do in kritje specialistično-ambulantnih storitev, enostavnih in zahtevnih diagnostičnih preiskav, protibolečinskih terapij, fizioterapij in zobozdravstvenih storitev.

Zdravstvena polica vam omogoča tudi dostop do storitve Dr. Posvet. Kadarkoli in kjerkoli boste lahko prek vaše priljubljene aplikacije za klepet (npr. WhatsApp, Viber, Facebook Messenger) vaše zdravstveno vprašanje poslali sodelujočemu zdravniku, ki vam bo odgovoril še isti dan. Tako hitro in enostavno strokovnega nasveta ne boste prejeli nikjer drugje.


Želite hitro operativno obravnavo v primeru poškodbe ali drugačnega bolezenskega stanja, ki zahteva operacijo? Zdravstvena polica za operativne posege zagotavlja hiter dostop do in kritje kar 700 različnih operativnih posegov. Obsega tudi nadomestilo za bolnišnično bivanje, kar je še posebej pomembno, če bo potrebno zdravljenje v tujini.

Za zaskrbljene starše, ki si kot vsi želijo čimprejšnjo obravnavo bolezenskih stanj svojih otrok, pa je Vzajemna pripravila posebno zavarovanje za otroke Junior in Junior Plus. Zavarovanje omogoča hiter dostop do specialistov in operacij ter izplačilo zavarovalnine, če otrok zboli za sladkorno boleznijo tipa 1. Sklenete ga lahko od dopolnjenega prvega do 25. leta starosti.

Naj postanejo čakalne dobe stvar preteklosti. Z Zdravstveno polico poskrbite za hiter dostop do zdravstvenih storitev zase in za svoje drage.

Vzajemna | Avtor: Vzajemna Vzajemna