Uporabno
1523 ogledov

Zdaj je pravi čas za učenje

Excel webinar pri GO tečajih
1/3
Pixabay / Excel webinar pri GO tečajih
Med samokaranteno, ko čas preživljamo doma, imamo mnogi precej več časa, ki ga lahko usmerimo v koristna opravila. Med njimi je vsekakor učenje novih veščin, ki nam bodo prišle prav na naši službeni poti.

Epidemija novega koronavirusa je mnoge Slovence postavila pred negotovo prihodnost. Mnogi delajo od doma in se soočajo z manjšo količino dela kot v "normalnih" časih, nekateri so na čakanju, veliko ljudi je službo tudi izgubilo. Pomembno je, da se tudi v tem obdobju motiviramo in si zastavimo cilje. Tudi koronakriza bo prej ali slej minila in mogoče bo takrat pravi čas, da odpremo novo poglavje na karierni poti.

Zato ta čas izkoristite za učenje novih veščin preko spleta, ki jih lahko vnovčite v trenutni službi ali na vaši nadaljnji karierni poti. GO tečaji, ki vam lahko pri tem pomagajo, ponujajo aktualne in zanimive računalniške vsebine v obliki videokonferenc in online tečajev.

Sodobne veščine, ki vam bodo pomagale doma in v službi

Želite promovirati svoj posel in še nimate spletne strani ali pa želite posodobiti obstoječo? Obiščite tečaj Wordpressa ter spletno stran postavite in urejajte kar sami, brez pomoči programerja.

Izdelajte in urejajte spletno stran kar sami | Avtor: Pixabay / Izdelajte in urejajte spletno stran kar sami Pixabay / Izdelajte in urejajte spletno stran kar sami
Ne veste, kako učinkovito izkoristiti splet za oglaševanje in se umestiti med oglase oz. zadetke v iskalnikih, ali prikazati oglase potencialnim kupcem na socialnih omrežjih? Na tečaju digitalnega marketinga vas naučijo prav to.

Delate z Excel tabelami, ki bi jih radi hitreje in učinkoviteje uredili? Začetni tečaj Excela, ki ga vodi certificirani strokovnjak, vam bo razširil obzorja. Morda pa v službi veliko delate z Excelom, ampak mnogih funkcij ne znate pravilno uporabljati? Prijavite se na napredni tečaj Excela in avtomatizirajte svoje delo.

Vas še vedno čaka urejanje slik z dopusta, ki bi jih želeli popraviti ali celo spremeniti? Prijavite se na tečaj Adobe Photoshopa in jih končno uredite ter pošljite vašim prijateljem, da jih spomnite na lepe kotičke našega planeta/sveta.

Naučite se programirati | Avtor: Pixabay / Naučite se programirati Pixabay / Naučite se programirati
Želite preusmeriti karierno pot? Nadgraditi vaše znanje ali se naučiti povsem novih veščin? Prav trenutna kriza kaže, kako pomembne so računalniške veščine, zato je prav zdaj pravi čas, da se naučite programiranja v različnih programskih jezikih, npr. Pythonu ali C-ju.

 

Webinarji, seminarji in online tečaji

Računalniški izobraževalni tečaji podjetja GO TEL vas bodo navdušili z aktualnimi vsebinami, majhnimi skupinami in certificiranimi ter izkušenimi predavatelji kakor tudi možnostjo individualnih ur. Podjetje se osredotoča na računalniške tečaje, ki jih izvaja v živo in prek spleta. Udeležite se lahko webinarjev, seminarjev in online tečajev. Klasični seminarji na lokaciji podjetja trenutno zaradi izrednih razmer sicer ne potekajo, ponujajo pa neposredni stik s predavatelji v obliki videokonferenc oziroma webinarjev. Webinarji, na katerih lahko sodelujete v živo, so posebej primerni za vse tiste, ki se. zaradi oddaljenosti doma ne morejo udeležiti seminarjev v prostorih podjetja. Fleksibilnost online tečajev pa bo navdušila vse, ki nimajo veliko prostega časa in želijo sami določiti, kdaj in kje bi se učili.

Online tečaj digitalnega marketinga | Avtor: Pixabay / Online tečaj digitalnega marketinga Pixabay / Online tečaj digitalnega marketinga

Vsi udeleženci tečajev prejmejo časovno neomejen dostop do vseh gradiv, pojasnil in videoposnetkov tečajev. Tako si lahko tudi kasneje še enkrat ogledajo razlago, če jim pri praktičnem delu katera od  vsebin ni razumljiva. Večina tečajev poteka na podlagi primerov iz gospodarstva, kar dodatno izboljša vaše kompetence. Po koncu tečajev vsi udeleženci prejmejo tudi potrdilo o udeležbi.

Vzemite prihodnost v svoje roke in obiščite GO tečaje ter poiščite znanje, s pomočjo katerega boste najhitreje napredovali.