Uporabno
4320 ogledov

Zdrava in ekološka zaščita pred soncem, ki jo ljudje obožujejo

COOLA®
Gotovo ste na policah slovenski trgovin že naleteli na privlačne modre embalaže pršil za sončenje. Ne samo embalaže, predvsem je privlačna vsebina v njih.

To so COOLA® pršila iz COOLINE® linije zdravju prijaznih izdelkov za zaščito pred soncem, v kateri so tudi kreme s klasično in mineralno zaščito.

»Tu smo, da razvajamo vašo, včasih zahtevno, a vedno dragoceno kožo z najbolj čistimi in ekološkimi izdelki, kar jih je možno izdelati. Navsezadnje vsi pazimo, kaj vnašamo v telo, a enako pomembno je, kaj nanašamo nanj,« pravijo pri COOLI®

 | Avtor: COOLA® COOLA®
Farm to Face®, Plant Protection®, obogateno z antioksidanti in še kaj

Pri COOLI® verjamejo, da je za zaščito skupnosti in delovnih mest pomembno izbirati lokalne sestavine in prodajalce. Na ta način ščitijo okolje in zmanjšujejo stroške prevoza na dolge razdalje.

 | Avtor: COOLA® COOLA®
Uporabljajo naravne in ekološke antioksidante, ki ščitijo pred prostimi radikali: acai olje, olje rdeče maline, arganovo olje, avokadovo olje, kokosovo olje in kakavovo maslo.

Vsi izdelki vsebujejo naravna rastlinska zaščitna sredstva. Gre za sestavine, obogatene z antioksidanti, kot so plankton, rdeča morska alga in olje rdeče maline, ki imajo prirojene in naravne zaščitne lastnosti za povečanje učinkovitosti sredstev za zaščito pred soncem in nego kože. Te sestavine COOLI®pomagajo oblikovati najbolj zdravo zaščito pred soncem za vaš vsakodnevni, aktivni življenjski stil.

Linije

COOLI® ponuja tri različne linije: nagrajeno linijo izdelkov za zaščito pred soncem, prvo svetovno ekološko linijo za samoporjavitev z Ecocert COSMOS certifikatom in visoko zmogljivo lepotno linijo, v kateri so tudi Coola Rosilliance mineralne BB kreme.

Vsaka linija vsebuje izdelke in formulacije, namenjene različnim nanosom, uporabam in tipom kože.

Uživajte poletje s COOLO®!

 | Avtor: COOLA® COOLA®
COOLA®, veliki pobudnik raziskav in izobraževanja, se pridružuje številnim lokalnim organizacijam in pobudam, zato del svojih dohodkov nameni Združenju za raziskovanje raka Melanoma Research Alliance in neprofitni kalifornijski organizaciji za zaščito otrok pred škodljivimi kemičnimi snovmi Healthy Child Healthy World.

COOLA®, ki se nahaja v sončnem in prijetnem San Diegu, še naprej navdihuje in si utira pot v industriji izdelkov za zaščito pred soncem. Serije izdelujejo v omejenih količinah, zato jih lahko pogosto preoblikujejo in tako izkoristijo najnovejše dosežke znanosti o soncu.

COOLA® si neutrudno prizadeva, da bi bila vsaka stranka zadovoljna, zato nudi samo najkvalitetnejše izdelke za zaščito pred soncem in nego kože, ki so hkrati prefinjeni in dovolj razkošni, da dopolnijo vsakodnevni režim kozmetike za prav vsakogar, in to od glave do pete.

»Zelo si prizadevamo, da za razvoj naše linije uporabljamo zgolj sestavine, ki so lokalno pridelane, ekološke in upoštevajo pravila trajnostnega razvoja. Prav vsak od naših zelenih, a razkošnih izdelkov bo vašo kožo zaščitil ter jo negoval z vitamini, antioksidanti proti staranju in naravnimi varovalnimi snovmi, medtem ko ste lahko mirni, da ne vsebuje parabenov, PABA, petroleja in ftalatov, ki dokazano povzročajo motnje v delovanju hormonskega sistema.«