Uporabno
1657 ogledov

Že veste, kateremu trgovcu lahko zaupate nakup?

Porsche Porsche Inter Avto
Ob nakupu rabljenega vozila se mnogi kupci sprašujejo, ali kupujejo pametno in prav. Je bila odločitev pravilna, lahko zaupam prodajalcu, kaj bo, če gre kaj hudo narobe z vozilom?

Nakup rabljenega vozila na slepo je zelo tvegan, lahko je vse v redu, lahko pa se v rabljenem avtomobilu skriva nešteto večjih ali manjših napak. Zato pri Porsche Inter Autu poskrbijo z ustreznimi podudbami, med katerimi je tudi Porsche jamstvo RV Plus, ki pokrije nepredvidene drage stroške popravil. In to prinese s seboj tudi najbolj kakovostne originalne rezervne dele, s katerimi je vozilo spet povsem zanesljivo. Porsche Inter Auto je v Sloveniji največji trgovec vozil blagovnih znamk VW, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda in Porsche, s kar petimi poslovalnicami. Pri nakupu vozil iz programa Das WeltAuto boste našli vozila z natančno tehnično kontrolo kakovosti ter profesionalno optično pripravilo.

Strokovno in natančno pregledano rabljeno vozilo je namreč eden pod pogojev dobrega dela s strankami, saj je zadovoljna stranka prva "nagrada" vsakega prodajalca. A ker vseeno govorimo o rabljenih vozilih, je dobro, da je uporabnik na cesti še mirnejši, če ima v podzavesti, da je njegovo vozilo ustrezno zavarovano in pokrito za morebitna neprijetna presenečenja. Zato

  • Podaljšano jamstvo poskrbi za mirnejšo vsakdanjo uporabo vašega vozila
  • Pooblaščeni servisi v vozilo vgradijo originalne nadomestne dele
  • Jamstvo RV plus je optimalna zaščita uporabnika rabljenega vozila

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Prednosti takega jamstva so jasne, saj ne zahteva soudeležbe uporabnika, velja brez omejitve kilometrov in velja 12 ali 24 mesecev, odvisno od dogovora. Kot že omenjeno so v popravila vključeni originalni nadomestni deli, vse to pa se izvaja na pooblaščenih servisih z visoko usposobljeni mehaniki. V celoten paket so vključeni ključni deli avtomobila: od motorja, menjalnika do električnih sistemov.

"Porsche podaljšano jamstvo RV PLUS je edinstveno v Sloveniji, saj kupca čim bolj zaščiti in se mu omogoči mirno in zanesljivo uporabo vozila" svetuje Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto. Dodaten adut je tudi dejstvo, da je podaljšano jamstvo vezano na vozilo in pri morebitni prodaji takega avtomobila, je to vozilo potem še bolj »konkurenčno« na trgu saj na novega lastnika preidejo vse ugodnosti iz podaljšanega jamstva RV Plus z dnem spremembe lastništva. V skladu s pogoji podaljšanega jamstva RV Plus skrbijo za popravilo in servisiranje vozil pooblaščeni serviserji, kjer je servisiranje tudi sicer najbolj kakovostno in zanesljivo.

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

"Pri nakupu rabljenega vozila naj stranka upošteva predvsem standard prodajalca rabljenih vozil, njegovo ponudbo dodatnih garancij in jamstev. V naših Porsche poslovalnicah garantiramo kakovost vozila, ustreznost in popolnost dokumentacije ter znano zgodovino, povsem drugače pa obravnavamo tudi morebitne skrite napake. Pri nas večina strank sklene dodatno Porsche jamstvo RV PLUS, ki vključuje številne prednosti", je izpostavil Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil.

POTRJENA VRHUNSKA IZKUŠNJA
Sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost, ki jo zagotavljajo dodatne ugodnosti, samo pri Porsche-ju.

Preverite vrhunsko ponudbo:

Potrebujete pomoč? Preglejte ponudbo ali jih pokličite na tel.: 041 392 204.

5 razlogov za nakup vozila pri Porsche Inter Auto

8 dni za vračilo ali zamenjavo vozila
EKSKLUZIVNO V SLOVENIJI omogočajo, da vozilo, če z njim ne bi bili zadovoljni, vrnete ali zamenjate v 8 dneh;

Porsche jamstvo RV Plus – jamstvo brez omejitve kilometrov
Ob nakupu se odločite za sklenitev vrhunskega Porsche jamstva RV Plus, saj krije stroške dragih popravil, brez vaše udeležbe in brez omejitve kilometrov;

Natančnih 250 kontrolnih točk
Pri Porsche Inter Auto za vsako rabljeno vozilo opravijo zahtevno tehnično kontrolo 250 točk. Tako lahko zagotovijo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo. Porsche Slovenija rabljena vozila - za varen občutek s programom Das WeltAuto.

Do 700 € popusta ob nakupu
Ob izbranih rabljenih vozilih prejmete dodatni popust v višini do 700 €, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu/kreditu ali operativnem leasingu in zavarovanju pod pogoji akcije RV BON;

Bon za servis do 100 €
Ob izbranih rabljenih vozilih prejmete servis bon v vrednosti do 100 €, tako si boste zagotovili vrhunsko opravljene servisne storitve;

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto
Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto