Uporabno
2153 ogledov

Ženska sem – zase želim najboljše

Tosama Tosama
Tosama je tisto slovensko podjetje, v katerem se beseda 'ženska' piše z veliko začetnico. Veliko večino svojega proizvodnega progama namenjajo dekletom in ženskam, zato so prav njihove želje in zahteve tiste, ki jim pomagajo snovati izdelke.

Tradicija izdelovanja higienskih izdelkov je stara toliko kot podjetje samo  skoraj stoletje, zato ni pretirana trditev, da je prav v Tosami zbranega in skoncentriranega največ znanja o zakonitostih intimne nege ter skrivnostih vložkov in tamponov.

Tosama | Avtor: Tosama Tosama
Odločitev za naravno

Tosamino strategijo zadnjih let opredeljuje smela odločitev: opredelitev za naravno. Dobro se namreč zavedajo, da je samo z izdelki iz naravnih surovin naše telo varno in mu ne pretijo alergije, vnetja, izpuščaji in podobno. Ob tem pa je izbor naravnih materialov najboljša odločitev tudi za naše okolje. In ko v intimni negi govorimo o naravnem, govorimo o bombažu, še bolje – o organskem bombažu.

S Tosamo ni napačne odločitve

Ženskam, ki imajo v svojem življenju približno 450 menstrualnih ciklusov, v Tosami želijo omogočiti, da jih preživljajo brez skrbi za zdravje intimnih predelov in brez težav, ki bi jih lahko povzročila pogosta uporaba slabo izbranih materialov. Bombaž je tako zvezda stalnica vseh njihovih blagovnih znamk za intimno nego in higieno. Ko izberete izdelke iz njihove proizvodnje, se vedno odločite prav. Vložki blagovnih znamk Jasmin organic, Natura Femina in Natura Femina Organic so narejeni iz naravnih materialov; vrhnji sloji so prav pri vseh iz bombaža, razlikujejo pa se po sestavi jedra.

O sestavi in zgradbi izdelkov se lahko vsak trenutek pozanimamo na njihovih embalažah, vse trditve pa so podprte tudi z ustreznimi certifikati.

Dame, se dovolj cenimo?

Marec, mesec, ko se prebuja pomlad, nekako »neuradno« velja za mesec žensk. Morda sta prav dan žena in materinski dan, ki  sta posvečena nežnemu spolu, kriva, da o spoštovanju ženskosti, ženske narave in ženskih energij govorimo več in bolj na glas. Kaj pa me same, znamo negovati žensko v sebi, znamo same sebi biti najboljše prijateljice?

Ženske, ki znamo sebe postaviti na prvo mesto, se dobro zavedamo, kako pomembno je, da zase skrbimo ljubeče, zavestno in načrtno. Vemo, da je naše telesno in duševno zdravje sestavljeno iz mnogih pravih odločitev, ki se na koncu sestavijo v samozavest, lepoto in dobro počutje. Zato tudi pri izbiranju izdelkov za intimno nego ne delamo kompromisov – vedno želimo le najboljše.

Tosama | Avtor: Tosama Tosama

Organski bombaž – belo zlato na koži 

Organski bombaž danes med vsem naravnimi materiali velja za najbolj ekološkega in hkrati za najbolj dobrodejnega naši koži. Njegova pridelava je namreč urejena tako, da ohranja zdravo zemljo, ekosistem in čisto vodo, zaradi prepovedi uporabe kemikalij pri njegovi predelavi pa ne škoduje niti naši koži.

Intimna nega je pomemben element ženske narave; Natura Femina Organic pa je njen nepogrešljiv gradnik. Ženske za intimno nego izbiramo le najboljše! 

Natura Femina Organic – najboljše iz narave

Tosamine najbolj prestižne vložke najdete v blagovni znamki Natura Femina Organic. Vložki so v celoti narejeni iz certificiranega organskega bombaža, zato z njihovo izbiro lahko veliko pripomoremo k ohranjanju ravnovesja v naših intimnih predelih. So pH nevtralni, dermatološko testirani, zračni, vpojni, nežni in mehki. Strokovnjaki jih priporočajo tudi pri ginekoloških težavah tistih žensk, ki so zelo občutljive.

Drage dame, vabimo vas, da obiščete Tosamino novo spletno stran www.naturafemina.si, ki odkrito in brez zadrege govori o ženski naravi, o tem, kako najbolje poskrbimo zase in za svojo intimo nego ter odgovarja na vprašanja, ki si jih v zvezi z njo zastavljamo.