Uporabno
1864 ogledov

Zimski FUNtastični vikendi v Zadru

Falkensteiner Falkensteiner
Še vedno ne veste, kaj je zares FUNtastičen vikend? Potem je to odlična priložnost za vas in vašo družino, da doživite resnično FUNtastično izkušnjo! Izdihnite hladen zrak, podrgnite ozeble dlani in preživite čas obdarovanja ob čarobni adventni ponudbi hotela Falkensteiner. Čaka vas Božičkova pošta in vojska lego figur.

Tisti tleči občutek sožitja, ki nas greje ob tem najlepšem času leta, ki omehča še tako trdovratne tarnače in utiša najglasnejše godrnjače, ki zvonko kliče po vonju topline doma, veselju ob obdarovanju in uživanju z najdražjimi. Družina, najbližji in vsi, ki s svojo iskreno neposrednostjo gradijo naš ozek krog velikih ljudi, pogumno odpirajo naša srca in z nežnostjo vabijo na zares praznično večerjo. Kdo pa pravi, da mora biti dom vedno znan kraj?! Dom je tam, kjer so vaši bližnji in kjer se počutite svoji. In v teh prazničnih časih je dom v Falkensteinerju.

Falkensteiner Club Funanimation Borik in Falkensteiner Premium Camping Zadar z nestrpnostjo želita gostiti vaše družinsko druženje in vam podariti skrbno zasnovan prostor, kjer boste vi in vaši otroci ustvarili nepozabne FUNtastične spomine!

Zimske radosti s FUNtastično kombinacijo sprostitve, kreativnosti in zabave

Ulice Zadra so že v polnem sijaju prizorišče norega adventnega veselja. Polne so gastronomskih dobrot, žive glasbe, plesa, izobraževalnih vsebin in veselega uličnega prazničnega živžava. Če k temu dodamo brezmejno navdušenje, ko navijamo za naše Ognjene na svetovnem prvenstvu, je praznovanje na prostem resnično brez konca. Ko pa hočete domov, veste kam iti.

Falkensteiner | Avtor: Falkensteiner Falkensteiner

Od 16. decembra do 29. janurja 2023. Falkensteiner postane vaša popolna počitniška hiša, polna topline, intimnosti, zabave in aktivnosti za vse starosti. Prave zabavne in poučne vikend poslastice, kot so ustvarjalne delavnice, interaktivne predstave za otroke, družinske olimpijade, skupno gledanje risank, igre izzivov, razstave ročnih del in še marsikaj FUNtastičnega lahko pričakujete v Falkensteiner Clubu Funimation Borik in Falkensteiner Premium Campingu Zadar.

Falkensteiner | Avtor: Falkensteiner Falkensteiner
Medtem ko starši sproščajo svoje resne glave in utrujena telesa v zdravilnih SPA tretmajih, skrbi pa topijo v savni s parno kopeljo, ob pitju poživljajočih napitkov iz sproščujočega lounge-a, se za njihove najmlajše pripravlja prava dogodivščina. Naš norčavi gostitelj Falky je bil namreč letos izjemno delaven in iznajdljiv, zato ga v decembru pridejo obiskat nič manj kot Božiček in njegovi zvesti škrati pomočniki. Ali je lahko še bolj FUNtastično od tega?! Vsak konec tedna nesebično s skupnimi močmi vesela druščina odpre Božičkovo pošto v kateri vas bodo škrati podrobno naučili skrivnih veščin in trikov, kako najbolje napisati in poslati praznična voščila svojim najdražjim. Seveda bomo pisali tudi Božičku, ki vam bo s tako zavidljivo spretnostjo pisanja zagotovo odgovoril. Znamke, pisala, papirji in kuverte odprti čakajo na najboljše želje vaših malčkov.

Falkensteiner | Avtor: Falkensteiner Falkensteiner

Po skrbni izdelavi otroškega seznama želja in modrih škratovih nasvetih se pustolovščina nadaljuje od 6. do 29. januarja 2023. s Kockastim vikendom in Falky Family Weekendi! Program se začne v petek s tematsko delavnico sestavljanja Lego® kock, po kateri Falkyja in vaše najmlajše obišče pravi Lego® kostumirani lik! Mojster Legić, kot ga ljubkovalno kličemo, s prgiščem znanja in kreativnosti pripravlja razstavo vaših Lego® izdelkov in vodi popoldanski Lego® tekmovanje. Poleg tega, da se lahko z mojstrom Legićem naučite marsikaj koristnega in se kot vedno dobro zabavate, ne boste zamudil niti fotografiranja s tem neverjetno barvitim in spretnim likom. Po počitku ob filmu in kokicah, Falky zvečer organizira veselo druženje in pravo divjo otroško zabavo. Ste pripravljeni na tovrsten glasbeno-plesni potres? Nedelja je rezervirana za družinsko tekmovanje v sestavljanju Lego®  kock, fotografiranje z mojstrom Legićem in smeh z našim nezamenljivim voditeljem Falkyjem. Na koncu nepozabnega FUNtastičnega druženja najboljši prejmejo nagrade, odlični diplome, čisto vsi pa vikend zaključijo z okusnim kosilom!

Falkensteiner | Avtor: Falkensteiner Falkensteiner

Darila se z Falkensteinerjevim prazničnim srcem nikoli ne končajo

Poleg FUNtastičnega izbora dejavnosti in norčavega nabora likov, ki bodo vašim najmlajšim pustili večne spomine na letošnje ustvarjalne počitnice, Falkensteinerjevo praznično srce nikoli ne neha razmišljati o vašem popolnem družinskem užitku. Zato Falkensteiner vsem uporabnikom FUNtastičnih vikendov, mlajšim od 12 let, podarja brezplačno bivanje v izbrani kategoriji namestitve in brezplačno nadgradnjo v naslednjo kategorijo, odvisno od razpoložljivosti. In staršem zasluženo podarja brezplačno uporabo hotelskih koles, brezplačno parkiranje in 20 % popust na vse SPA tretmaje. Preživite praznike v toplini doma – pridite k Falkensteinerju!

1/5
Falkensteiner