Uporabno
603 ogledov

Življenjski stroški se dražijo, optimizirajte jih in garantirano prihranite vsaj 50 EUR!

Skupina Kovanček Skupina Kovanček
Pred nami je val podražitev, ki jih bodo povzročili višji stroški energentov. Napovedi o bistveno višji ceni elektrike se uresničujejo, kar je pri nas prvo elektro podjetje z dvigom cen že potrdilo.

Pričakovane podražitve elektrike za gospodinjstva so ocenjene na od 21 do kar 35 %. Zvišale se bodo tudi položnice za plin in sicer v povprečju za 12 %. Maloprodajne cene pogonskih goriv so v tem četrtletju višje in sicer bencinskega goriva za 10 %, dizelskega goriva za 12 % in UNP – avtoplina za 8 %. Znano je, da 10 % povišanje cen energentov prispeva k povečanju inflacijske stopnje za 0,9 odstotne točke in posledično zmanjšuje vrednost našega denarja.

Uspešna podjetja vseskozi izvajajo optimizacijo stroškov, saj lahko le tako ohranjajo svojo konkurenčnost in s tem obstoj na trgu. Zelo malo gospodinjstev ima točen pregled nad vsemi stroški, optimizacije le teh pa ne izvajajo. Razlogov za to je verjetno več, zagotovo pa je eden izmed njih tudi, da jim iskanje primernih ponudnikov in nato menjava le teh oz. prekinitev in sklenitev novih pogodb vzame veliko časa. Seveda je potrebno upoštevati, da imamo v Sloveniji 22 ponudnikov mobilne telefonije, 30 ponudnikov telekomunikacij, 15 bank in hranilnic, 20 zavarovalnic, 16 elektro podjetij in 18 ponudnikov zemeljskega plina. Če ima vsak ponudnik samo 5 različic oziroma ponudb nekega produkta, ki jih mora posameznik primerjati, mora za optimizacijo gospodinjstva tako primerjati več kot 600 različnih ponudb, ki se pogosto tudi dnevno spreminjajo. Zato ni racionalno, da takšne analize trga opravljamo sami. 

Skupina Kovanček | Avtor: Skupina Kovanček Skupina Kovanček

Celotno analizo za vas opravi aplikacija in vam kar na 8-ih področjih ponudi rešitve, ki vam lahko znižajo stroške. Skupina Kovanček, ki se ukvarja z optimizacijo stroškov v gospodinjstvih in podjetjih, ima poglobljen pregled trga z opravljenimi dodatnimi analizami ter na dnevnem nivoju primerja nove in spremenjene ponudbe ter išče potencialne prihranke svojim strankam. S povezovanjem partnerjev in posledično produktov, gospodinjstvu omogočajo KOVANČEK BONUSNI SISTEM (enkratni bonus, letni bonus, partner bonus in bonus za nove stranke). Garantirani minimalni prihranek vsakega gospodinjstva znaša vsaj 50 EUR. Vprašajte se, zakaj bi za enako kakovost storitve po nepotrebnem plačevali višjo ceno.

Vse, kar je potrebno, da preverite, koliko lahko prihranite na letnem nivoju z optimizacijo stroškov v vašem gospodinjstvu, je, da izpolnite VPRAŠALNIK ZA OPTIMIZACIJO, ki je izjemno preprost. Menjavo ponudnikov storitev, ki vam jo predlaga algoritem, izvedete kar prek mobilnega telefona, tablice ali računalnika. Zato ne rabite vstati s stola ali zapustiti svojega doma.

Nobenega razloga in izgovora ni več, da tudi vi ne optimizirate stroškov svojega gospodinjstva. Sistem vam bo ponudil novo možnost prihranka vsakič, ko se bo ta možnost ponudila.

V Skupini Kovanček trenutno poteka tudi akcija, s katero si lahko pocenite strošek elektrike za 40 EUR. Več si lahko preberete TUKAJ!