61 ogledov

Usodna zapeljivka s plaže

Neznanka iz plitvine Žurnal24 main
Ko moški sanjavo poležava na obali, ga zanima dvoje, bele ladje na obzorju in zagorele postave med pisanimi senčniki. Kako bi bilo drugače?

Če se poleg njih spotikajo še galebi, je trenutek brezčasen. Vznemirljivo je že, ko na začetek dolge plaže elegantno stopi ženska noga. Pogled zdrsi po telesu kot val skozi prste. Moški se počuti kot lebdeč morski konjiček v pričakovanju tokov, ki ga bodo odnesli v neznano. Srebrna verižica okoli gležnja, nad koleni prosojno krilo, pod katerim utripajo bikinke, in v roki prikupno neuporaben cekarček. Na plano kukajo modna revija, krema za sončenje, brisača, plastenka vode in napihljiva žoga za spogledovanje, ki se bo ob pravem trenutku odkotalila v pravo smer.

Za temnimi očali počiva čuten pogled, razposajeni prameni pod ruto pa izzivajo veter in grobe moške roke. Počasi kot rahla sapica se sprehodi do samo njenega kotička, vrže glavo vznak in se zlekne v naročje moškega hrepenenja. Nekaj je še lepše. Ko ti sončni žarek odpre oči in se zazreš v golo in osvobojeno telo neznane boginje, ki se skupaj z morjem dviga iz razpenjene plitvine. Nekoč na jadranskem otoku se je to zgodilo. Bila je pogubna sirena. Dovolj, da verjameš v skrite bisere in se prepuščaš odmevom školjk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.