31 ogledov

Vroče izjave o moških

Boljši časi. Žurnal24 main
Štiri seksi Newyorčanke iz Seksa v mestu so se dotaknile mnogih tabujev in spregovorile o mnogih težavah. Spomnimo se nekaterih vročih izjav o razmerjih, moških in seksu.

Najbolj znane samske ali občasno samske ženske iz Seksa v mestu Carrie, Miranda, Samantha in Charlotte so nas naučile, da se življenje ne konča pri tridesetih (posebej Samantha), da ni vedno slabo biti samski in da lahko ženske odkrito govorijo o seksu, penisih in samozadovoljevanju. Različne v pogledih,  zveste v prijateljstvu.

O seksu
Samantha: "Mislim, da imam monogamijo. Gotovo sem jo dobila od vas."

Samantha govori Carrie: "Edino osebo v svojem življenju, ki je poosebljenje seksa in želi razmerje brez obveznosti, boš spremenila v človeško bitje. Zakaj?"

Miranda: "Ne vem. Kaj mislite, je v redu seksati z enim tipom, medtem ko ste noseči z drugim?"

Carrie: "To je bil tipična mešanica moških iz mesta. Deset odstotkov jih je bilo z Wall Streeta, deset odstotkov je bilo nepremičninskih agentov in deset odstotkov tistih, s katerimi je Samantha že spala."

Samantha: "Jaz sem triseksualka. Nekoč bom poskusila vse."

Charlotte o Samanthi: "Ne mislim, da je lezbijka. Preprosto ji je zmanjkalo moških."

Miranda: "On ima samo en testis, jaz pa imam le ene jajčnike. Kako nama je sploh uspelo zaploditi otroka? Kot da bi zmagala na paraolimpijskih igrah za zajce."

Samantha: "Da je to lahko? Vi moški nimate pojma, s čim se soočamo tam spodaj. Pazimo na zobe, kako ga držati, in vse to medtem, ko premikamo glavo gor in dol, stokamo in skušamo dihati skozi nos. Lahko? Dragi, ne rečejo temu zaman služba (blow job)!"


Moške najbolj zanima Samantha.

 
O moških
Samantha: ''Ah, moški. Vsak drugi teden moramo k Helgi na depilacijo. Kako bi bilo, če bi jim rekle, naj si postrižejo živo mejo in uredijo zadnjico?''

Carrie: "Moški v štiridesetih so kakor križanke v New York Timesu. Zapleteni, polni zank in nikoli ne veš, ali je rešitev prava."

Charlotte: "Zgodnja večerja s samcem številka ena. In potem pozna večerja s samcem številka dva. Samo ni mi jasno, kako bom pojedla dve večerji zapored."

Carrie: "Videti je, da Charlotte ni spremenila samo obnašanja, ampak tudi spol."

Samantha: "O, Bog, spreminjaš se v moškega."

Mr. Big: "Imaš vžigalnik?"
Carrie: "Nehala sem kaditi."
Mr. Big: "Ah, ampak vedno sva delila cigarete."
Carrie: "Delila sva tudi veliko drugih stvari, ki niso bile dobre zame."

Carrie: "Prekinila si z Jamesom, ker je imel premajhnega. Sedanji ima pa prevelikega. Pa kdo si ti, Zlatolaska?"
Samantha: "Da! Iščem tistega, ki mi popolnoma odgovarja."

Carrie: "Oboževalci lahko v mnogih mestih modele občudujejo samo v revijah, na Manhattnu pa se modeli sprehajajo po ulicah in spreminjajo mesto v virtualni safari, v katerem uživajo moški."

Pred oltarjem je ostala sama. Tema za novo kolumno.

 
O vezah
Carrie: "Ne glede na to, kdo je zlomil tvoje srce in koliko časa potrebuje, da se zaceli, tega ne moreš preboleti brez prijateljic."

Carrie: "Razmislite malo: če ostaneš samski, ni po diplomi niti enega dogodka več, ob katerem bi ti ljudje čestitali in te slavili. Ne izdelujejo voščil zaradi tega, ker se niste poročili. Recimo 'Čestitamo, ker se niste omožili z napačnim moškim'. "

Mr. Big: "Po določenem času enostavno samo hočeš biti z nekom, ki te nasmeje."

Carrie: "Prej sem mislila, da so ljudje, ki sami sedijo v Starbucksu in tipkajo na svoje prenosnike, pretenciozni pozerji. Zdaj vem. To so ljudje, ki so pravkar začeli živeti z nekom."

Samantha: "Recimo, da sem zmagala."
Carrie: "Kako, ali obstaja tekmovanje?"
Samantha: "Lepo te prosim. Vedno obstaja tekmovanje z bivšim. Imenuje se 'Kdo bo umrl beden'."

Carrie: "Morate razumeti … če sta najdebelejša dvojčka na svetu našla ljubezen, potem imamo vsi možnost. Tam nekje se gotovo skriva nek majhen čudak, ki nas bo imel rad, razumel, poljubil naše tri glave in pomagal, da se bomo počutile bolje."

Carrie: "Pozneje tega dne sem razmišljala o razmerjih. Obstajajo tista, ki prinašajo nekaj novega in eksotičnega, tista stara in dobro znana, ki postavljajo mnogo vprašanj, tista, ki te odpeljejo daleč od točke, na kateri so se začela, tista, ki te vrnejo nazaj. Najvznemirljivejše, najpomembnejše in izzivov polno pa je tisto, ki ga imamo sami s sabo. In če lahko najdemo nekoga, ki nas bo imel rad tako, kot imamo radi sami sebe, je fantastično."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.