14 ogledov

Winter House Parade bodo preplesali ...

Armand Pena
1/6
Arhiv organizatorja
Potem ko so v preteklih treh letih na Winter House Parade na Ptuju nastopili Barbara Tucker, Tom Novy in drugi, ljubitelji elektronske glasbe pričakujte nadaljevanje. Zgodilo se bo ta petek, 10. februarja, za noč z vrhunskimi didžeji pa podeljujemo pet vstopnic. Ste med izžrebanci?

Vstpnico prejmejo Jerneja M., Jan E., Polona Z., Blaž B. in Matjaž J.. Čestitamo!

Winter House Parade postaja stalnica med elektronskimi masovkami pri nas. Že navada je, da se pustovanje v Karnevalski dvorani na Ptuju odpre z neustavljivimi house ritmi.

V sklopu Kurentovanja 2012 se tako v petek, 10. februarja, v Karnevalski dvorani obeta četrta zimska house parada, ki bo gostila zabavo pod imenom Plastikfunktastik, ki gostuje po številnih državah – vse od Nemčije, Francije in Nizozemske pa do Brazilije.

Kot glavni zvezdi večera bosta nastopila ameriški vokalist Max C in srbski DJ Gramophonedzie. Slednji se s singlom Why Don't You čez noč izstrelil na svetovno glasbeno sceno, kjer se s svojo plesno glasbo odlično znajde, Max C pa je eden najboljših house vokalistov, znan predvsem po sodelovanju s švedskim mojstrom DJ Axwellom in njunem hitu I Found You.

Naravnost iz Miamija k nam prihaja tudi Armand Pena, rezident glamuroznega kluba Nikki Beach, in tandem Plastik Funk, ki je zaslovel s predelavo uspešnice iz 90-ih Everybody Dance Now, pred kratkim pa izdal še en velik hit What Love Can Do. Slovenski DJ tandem Blue&Deep pa bo s svojim energičnim setom glavni povezovalec dogodka.

Cena vstopnice v predprodaji znaša 12 evrov, na dan dogodka pa vas bo stala 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.