9 ogledov

Z Beltekom se bodo pregrešili ...

Beltek Arhiv organizatorja
Letošnji december bo nedvomno pravi cirkus. Predvsem okoli božiča. Dobri mož vas bo v klubu Cirkus obdaril z glasbeno poslastico, na kateri se boste 23. decembra pregrešili z Beltekom. Izžrebali smo štiri srečneže, ki prejmejo vsak po eno vstopnico ...

Vstopnico za Tonight with Beltek dobijo Anja Novak, Matej Bukovinski, Blaž Plešec in Katja Kolman. Čestitamo!

Ljubitelji elektronske glasbe in plesnih ritmov boste v petek, 23. decembra, uživali na premierni različici dogodka Tonight with Beltek. Beltek, eden izmed najbolj vročih didžejev in producentov pri nas, se bo po vzoru vodilnih didžejev v Cirkusu namreč predstavil z lastnim dogodkom.

Ambiciozni mladenič je v začetku novembra z Umekom na priznani angleški založbi Toolroom records izdal svoj debitanski album Out of Play, ki je hitro zasedel prva mesta na prodajnih lestvicah. V svoji glasbeni karieri je slovenski Mozart, kot so ga poimenovali v tujini, sodeloval z zasedbo Faithless, velikanom elektronske glasbe Tiestom, trance zvezdnikom Garethom Emeryjem in drugimi.

Letos je Beltek nastopil v več kot desetih različnih državah po svetu, na svojem premiernem dogodku pa vas bo pogostil s štiriurno glasbeno pojedino.

Število vstopnic, ki jih v predprodaji lahko kupite za šest evrov, je omejeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.