10 ogledov

Z DJ Markyjem bodo plesali ...

DJ Marky Arhiv izvajalca
Po štirih letih bo v prestolnico brazilski vetrič prinesel sveženj sočnih ritmov. V podzemlje ljubljanske Štirke s Stamino MC prihaja DJ Marky. Petim izžrebancem podarjamo po eno brezplačno vstopnico. Ste med njimi?

Brezplačno vstopnico v podezmlje prejmejo Mojca P., Rok S., Aljaž C., Kaja F. in Evgen T.. Čestitamo!

"Raznolikost je začimba življenja!" meni DJ Marky, ki s košaro različnih melodij, zapakiranih v brazilske lomljene ritme, v Klub K4 prihaja 29. junija.

Skupaj z DJ Patifom, XRS-om, ki smo ju pri nas za gramofoni že ujeli, in Drumagickom je DJ Marky na brazilski sončni strani ustvaril svež in očarljiv zvok, ki je v drum'n'bass prodrl s komadoma, kot sta LK, katerega ime naj bi izhajalo iz mamine kuhinje – Liquid Kitchen (tekoča kuhinja) in Só Tinha Que Ser Com Você.

Najboljši med novinci

Na britansko sceno bobna in basa se je ambiciozni Marco Antonio Silva alias DJ Marky podal potem, ko je naredil velik vtis na Bryana Geeja. Ta ga je odkril med potovanjem po Braziliji daljnega leta 1999, vendar je Marky z lomljenim žanrom začel v prvi polovici 90-ih let prejšnjega stoletja. Glasbeni kritiki so ga hitro okronali za najboljšega novinca med didžeji, kar mu je dalo le še nekaj dodatnega zagona. Kar nekaj različnih klubov ga je sprejelo za rezidenta, ovacije je požel tudi z albumi, kot sta Working the Mix in Influences, na sam vrh DJ scene pa se je povzpel z dvournim setom na Radio 1.

Didžej in producent, ki je v nekem intervjuju dejal, da svojih setov nikoli ne načrtuje vnaprej, bo pri nas nastopil s Stamino MC, ki je pred dvema letoma pri nas v nekdanjem Sub Subu delal družbo Shy FX-u, Markyja pa redno spremlja na njegovih turnejah.

Na velikem plesišču bodo veljakoma žlahtnih melodij delali družbo še Dora, Odium in Lunic, na malem pa vas bodo razgibavali Borka, Marvin in Danaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.