5 ogledov

Z vročim Puentezom bodo plesali ...

David Puentez Arhiv organizatorja
Evforična mešanica hitov velike arene in robatih klubskih eksperimentov se v petek obeta v ljubljanskem Cirkusu, kjer bo gramofone upravljal vroči nemški hišnik David Puentez. Ste med izžrebanci za brezplačno vstopnico?

Brezplačno vstopnico prejmejo Marko M., Mojca P., Darinka M., Polona Z. in Greta T. Čestitamo!

Klub Cirkus bo ob številnih glasbenih in še kakšnih poslasticah v prihodnjem aprilu ponudil kar tri vroča gostovanja didžejev svetovnega formata.

Prvi med njimi vas bo v petek, 6. aprila, razplesal David Puentez, avtor uspešnic, kot so Things We Do 4 Love, Harmonia, Lovers in Malia, vsaj tako kot po avtorskih skladbah pa je mojster iz Kölna znan tudi kot ustvarjalec udarnih bootlegov Best of Levels, Finally 2011 in Billy Jean Was Here.

King of Booty, kot Davida kličejo ljubitelji basov, s svojo glasbo polni sete mojstrov, kot so Bob Sinclar, Roger Sanchez, DJ Chuckie, David Vendetta, Disco Boys in Fatboy Slim, z desetletnim nastopanjem po svetovnih arenah in rednimi izdajami pri najprestižnejših house založbah pa si je zgradil zvesto občinstvo, ki obožuje njegovo mešanico evforičnih hitov za velike arene in robatih klubskih eksperimentov.

Do 23. ure je vstop prost, pozneje pa vas bo vstopnica stala pet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.