219 ogledov

Zakaj imajo ženske rade geje?

Prijatelj ali partner? Žurnal24 main
Saj ste že slišali žensko reči "Vsi dobri tipi so geji" ali pa "Tako dober tip, mora biti gej". Res je, da po seksualni plati nimajo veliko od njih, vendar pa jih kljub temu obožujejo.

Seveda se sprašujemo, zakaj je tako. Nekaj pri tem imajo gotovo mediji. V preteklih letih so filmi in televizija idealizirali podobo gejevskega prijatelja do te mere, da nekatere serije tako rekoč namigujejo, da ne obstaja krog ženskih prijateljic, ki ne bi vključeval vsaj enega geja. No, verjetno ima medijska realnost korenine tudi v resničnem življenju.

Kakorkoli, na velikih in malih ekranih je predstavljen določen tip gejevskega moškega, ki ga ženske najbolj častijo: rade imajo elegantnega, sarkastičnega moškega, ki jih podpira, pri tem pa je še dobro videti, je vedno pripravljen prisluhniti in je lojalen tudi ob najslabših trenutkih. Ob tem si ni težko predstavljati, da bi z veseljem poročile vsakogar, ki ustreza omenjenim kriterijem.

Imajo najboljši stil
Kaj se torej lahko naučimo od gejevskih moških? Večina, če ne vsi geji, imajo izsostren ali pa vsaj malce drugačen občutek za stil in modo. Iz kdove katerega razloga se znajo oblačiti in heteroseksualne moške praviloma zasenčijo že nagi in z modnim klobukom. Katera ženska ne obožuje cunj? Pa vi? Lahko rečete, da imate stil? Vprašajte se naslednje: ali kdaj vstopite v prostor, poln ljudi, in se počutite kot najbolje oblečen moški? Če je vaš odgovor "nikoli", potem razmislite o stilski preobrazbi. Če ženske redko hvalijo vaš videz, recimo manj kot enkrat tedensko, je verjetno čas, da prezračite omaro. Res je, da je kakšen gej tudi zelo prepoznavno "gejevsko" oblečen in da si za noben denar na svetu ne bi nataknili njegovih oblačil, vendar pa je vsaj poseben in samosvoj in tudi to privlači ženske.

Skrbijo zase
Gre delno za stereotip, ampak če poznate kakšnega geja, veste, da običajno skrbijo za higieno in fizično pripravljenost in to je dodaten razlog, ki ženskam zamegli razum. Vsaka heteroseksualna ženska je ljubiteljica izklesanega moškega telesa, pa naj pripada geju ali ne. Vendar ne gre samo za videz, ampak tudi za skupne interese glede zdravega življenjskega sloga, s katerim so obsedene sodobne ženske. Geji ob mnogo priložnostih preprosto bolje skrbijo zase in punce znajo to ceniti.

Že po naravi so ženskam zvesti

Ali je možno pravo prijateljstvo med moškim in žensko, je večno vprašanje. Ob gejevsjkih prijateljih očarljiva erotična napetost, ki se lahko prikrade v takšen odnos, odpade, vendar ženskam ni treba skrbeti, da jih bo moški zapustil zaradi druge. Ni strahu pred prevaro in bolečino. Poleg tega ženska že po naravi moškemu bolj zaupa kot lastnemu spolu, zato je gej idealen prijatelj v večini primerov. Odpade tudi črvičenje zaradi vseh drobnih ženskih zavisti, ki jih ni malo. Gejevski prijatelj se v družbi ženske ne bo oziral za parom dolgih nog, ki bodo prištorkljale mimo, je pa res, da zanj to ne predstavlja žrtve.

Zabavajo sebe in druge
Morda spet posplošujemo, vendar so geji zabavni pajdaši. So igrivi, osvežujoče odkriti, ko beseda nanese na seks in znajo plesati. Nekje se sicer gotovo skriva kakšen zdolgočasen in brundajoč gej, a so večinoma dobra izbira, kadar gre za kratkočasenje.

Nekatere značilnosti, ki jih ženske cenijo pri gejevskih prijateljih, so drugačne kot tiste, ki jih cenijo pri svojih partnerjih, v mnogo primerih pa se prekrivajo. Zaradi tega ne more škoditi, če jim namenimo ustrezno pozornost. Postali bomo privlačnejši moški, ženske pa naj izberejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.