13 ogledov

Zakaj so Italijani seksi?

Mogoče Italijan. Žurnal24 main
Mamma mia! Če boste vi klicali mamo, boste pri puncah potegnili kratko, če pa to pride iz ust Italijana, je preprosto seksi. Sliši se kot Cara mia!

V nedavni spletni anketi nemškega Bilda so bili Italijani razglašeni za najbolj seksapilne Evropejce. Od petih milijonov glasov so jih dobili kar 42 odstotkov. Sledili so jim Španci in Portugalci, sami 'latinosi' torej. In kaj premorejo klepetavi Italijani, mi pa ne (v tako veliki meri)? Iz komentarjev je bilo razbrati naslednje:

Šarm
Tudi tisti Italijani, ki se ne morejo pohvaliti z Apolonovim telesom in lepoto, vemo pa, da jih višina ravno ne krasi, imajo bojda "tisto nekaj", s čimer kot magnet privlačijo ženske. '"To imajo v krvi, ta latino značaj, gibi, geste, odnos do žensk,'' je opisala ene od anketirank.

Zgovornost
''Če ste ena od tistih, ki padajo na besede, vas bodo pravi, rasni Italijani, zavrteli kot vrtiljak,'' je eno od pojasnil, zakaj ravno oni. Znani, bolje rečeno razvpiti, so po svoji gostobesednosti, nešablonskih pristopih, dobro poslušajo in duhovito odgovarjajo. Zavedajo se, da so najobčutljivejša ženska erogena cona možgani in zato pogosto igrajo na to karto.

Romantika
Italijane že desetletja spremlja sloves velikih zapeljivcev zaradi njihove romantične nagnjenosti, da ugodijo partnerki. Zanje je zapeljevanje igra, v kateri uživajo (vsaj toliko kot v nogometu). Za mnoge ostale moške je to samo odvečna nuja, nogomet je vseeno pomembnejši.

Stil
Italijani in moda? Povsem naravno. Zmožni so natakniti nase nemogoče kombinacije, v katerih bi bili vsi drugi videti kot hipiji. ''Samo oni lahko nosijo ženske vzorce in delujejo seksi, medtem ko bi vsi ostali delovali kot homoseksualci,'' se je izpovedala dama, ki so jo očarali fantje z Apeninskega polotoka. Sliši se malce diskriminatorno, kajne?

Nežnost
Ženske imajo rade zaščitnike, mogoče imajo pa še raje moške z mehko, nežno platjo. Italijani premorejo idealno kombinacijo obojega, navzven so močni, sicer pa požrtvovalni moški, ki so jim sreča in zadovoljstvo ženske na prvem mestu. Pa čeprav je to najpogosteje njihova mama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.