862 ogledov

Zakaj ženske rade seksajo s poročenimi?

Prepovedana strast Žurnal24 main
Zakaj? Zakaj samske ženske lovijo vezane moške, čeprav vedo, da se spuščajo v peklenski trikotnik?

Preprosto – ker je v grešni človeški naravi hrana na sosedovem krožniku vedno videti bolj okusna. Pravil ni, nekateri se radi prehranjujejo v restavracijah s hitro prehrano, drugi uživajo v izbrani francoski kuhinji. Oboji so izbirčni po svoje.

Nekaj mora biti na njem
Mnogo žensk se zapodi za nečim, kar se jim zdi neustavljivo vredno greha, in to z razlogom. Z drugimi besedami, če je z moškim že druga ženska (ali če ga šele osvaja), potem mora nekaj na njem biti vredno truda. To se dogaja ves čas. Če greste v klub ali restavracijo s prikupno prijateljico, bodo druge začele flirtati kot piranhe. Morda domnevajo, da morajo moškemu v družbi privlačne lepotice dokazati, da so tudi same prav tako vroče. Morda imajo preprosto rade izziv, ščepec drame ali vznemirjenje greha. Kakršenkoli je že razlog, mnogo žensk ugotavlja, da je seks z vezanimi moškimi božanski. Zakaj? Skrivnost, prepovedan sad, popestritev jedilnika …


''Pokličem te, ko bo zrak čist.'' © iStockphoto

 
Draž prepovedanega
Marička, 28, ki dela na visokem položaju v velikem podjetju, priznava, da je imela razmerje s poročenim sodelavcem iz pisarne. ''Seks je bil neverjeten, ker sva morala biti ves čas previdna. Ko sva med časom kosila v kabinetu hitela, da naju ne zalotijo, me je vznemirjalo kot nič drugega dotlej.'' Marička se starih dobrih časov spominja z nostalgijo. ''Bilo je zelo zabavno, dokler ni poželenje začelo prehajati v čustva. Ko sem se začela vesti kot posesiven otrok, sem vedela, da je treba nehati.'' Vendar pa po njenem mnenju vsi ne odnehajo, ko je čas. ''Poznala sem mnogo žensk, ki so ne le tešile strast z vezanimi moškimi, ampak tudi tvegale stvari, ki so se meni zdele preprosto nemoralne.'' No ja, Marička. Kaj si mislila s tem? Ženske, ki spijo z moškimi, ki imajo več kot tri otroke? Njen seznam je jedrnat: seks v zakonski postelji in odnosi brez zaščite.

Tekmovanje, nič več
''Luka mi je večkrat pripovedoval o norih stvareh, ki sta jih počela z ženo pred poroko in otroci,'' je razkrila Ana, 37. ''Po vseh pikantnih zgodbicah me je prijelo, da bi mu pokazala, iz kakšnega testa sem. Nasladi sva se predajala kadarkoli in kjerkoli, dokler naju ni zalotil ženin prijatelj in ji vse povedal … kar pa me je samo še bolj podžgalo. Prebudila se je moja tekmovalna narava in hotela sem osvojiti naslov zmagovalke, niti ne nujno njega. Želela sem preprosto zmagati. Ste res mislili, da se ženske pobijamo samo zaradi moških?'''

Čeprav je bil Luka zasvojen s seksom z Ano, jasno, kdo ne bi bil, in čeprav je imela gozdiček pobarvan golobje modro ter pobrit v obliki besede seks, je Ana kmalu ugotovila, da lahko zmaga v sto bitkah, vojne pa ne bo dobila. ''Še vedno pa se pogovarjava o teh trenutkih in še vedno začutim mravljince,'' neguje vroče spomine Ana.


Tole zagotovo ni pogled stalne partnerice. © iStockphoto

 
So v prstan vkovane izkušnje ali dolgčas?
Nekatere ženske verjamejo, da premorejo poročeni moški ali moški v dolgotrajnih zvezah več posteljnih izkušenj in primerno izobrazbo o ženskih potrebah in telesu. ''Z vezanimi moškimi se dobivam že deset let. So edini moški, s katerimi se videvam. Vem, da se sliši grozno, a se nikoli ne nameravam poročiti, zato me slaba karma ne skrbi,'' razlaga Silvija, 39, lastnica malega podjetja.

''Začelo se je po naključju. Moški, s katerim sem se videvala, mi je 'pozabil' povedati, da je poročen. To sem ugotovila po štirih mesecih, ko je pozabil sneti prstan. Nisem ga pustila, saj me je crkljal kot princesko, še bolj pa, ko sem odkrila njegov status.''

Kaj pa ljubezen? ''Ljubezen? Seveda, za trenutek. Toda naučil me je, da ne smem nikoli zaupati moškemu. Raje vidim, da ima doma ženo, kakor da bi me skrbelo, da ga lomi z drugo. Poleg tega se lahko dobim z moškim kadarkoli mi prija, on pa nima popolnoma nobene pravice, da bi bil ljubosumen ali posestniški, če pa poskuša, lahko preprosto odidem.''

''Seks je čudovit,'' nadaljuj e, ''ti fantje so doma pogosto zdolgočaseni ali prikrajšani za posteljne užitke, ki si jih želijo, jaz pa sem vznemirljiv in ego napihujoč košček vesolja, ki ga iščejo. Uresničujem njihove fantazije, ki si jih tako vroče želijo. Zakaj bi se odpovedala temu?'' Preračunljiva? Hladna kot šampanjec. Za občasne priložnosti.


V cenen motel se lahko zatečete tudi z ženo. © iStockphoto

 
Ko pravljica postane vsakdanja zgodba
Za nekoga, ki spi z vezanim moškim, se pravljica spremeni v sivo vsakdanjost, ko se ta odloči, da bo zapustil svojo partnerico. ''Ko sem prvič srečala Sandija, so iskre grozile, da bodo zažgale žimnico. Nisva mogla odtrgati rok drug z drugega,'' se je izpovedala Mojca, 34, nepremičninska agentka. ''Odločila sva se za stalno razmerje, zato je zapustil ženo. Kmalu sva ugotovila, da so se fantazijske predstave razblinile ob vsakdanjih skrbeh. Mislila sva, da je to ljubezen, a sva se zmotila.''

Kmalu Sandi ni bil več tako zagret in je ni več obravnaval kot objekt sleherne svoje želje. ''Seks z vezanim moškim mora ostati seks z vezanim moškim. Ko sva začela na svoje, sem postala ljubosumna, konec koncev je prevaral svojo zadnjo partnerico. Z njim zato v postelji nisem več mogla uživati kot pred tem. Najbrž ni treba posebej razlagati, da me je kmalu začelo varati z drugo.'' Še ena Mojca je spregledala.

 

Preberite še:

Torej, ženske pogosto kličejo moške prašiči, čeprav ne spijo z drugimi moškimi. Namig? Če želite afero, se v baru srečajte z ženo in se vedite kot tujec. Potem pojdita v oguljen motel in bodite nespodobni, ko jo boste spraševali za ime.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.