Zdravje
23670 ogledov

82-letnik o gripi: "Telovadi, p**@# ti ma**%#!"

Deda in gripa zajem zaslona
Pojavila se je še daljša različica videa z 82-letnikom, ki ima originalen recept proti gripi. V hipu je postal najbolj viralen posnetek na Hrvaškem.

Na Hrvaškem zadnje dni vsi govorijo o čilem 82-letniku, ki se je slučajno znašel pred kamero televizije N1, ko je njen novinar na zagrebških ulicah opravljal anketo na temo gripe. 

Dedek po imenu Toni je dal novinarju lekcijo: "Gripa ne obstaja, zlato moje. Imam 82 let, nikoli nisem bil bolan in nikoli pri zdravniku. Zapomnite si to vsi."

Nato pa je izrekel zdaj že legendarne besede: "To je sramotno, upokojenci so uničili zdravstvo. 'Boli me roka, boli me noga, vse me boli ...'. Telovadi, p**** ti m****!"

"Umij se s hladno vodo, po moško!"

Danes se je pojavila še daljša različica videa, v katerem je 82-letni Toni dal še nekaj nasvetov. "Vsak dan telovadim po tri ure in se celega razgibam. Nikoli nisem pojedel niti tablete ..."

"Zjutraj vstani, umij se s hladno vodo, po moško, sleci se zgoraj!" 

"Bacili so najbolj prebrisani, saj točno vedo, kam morajo iti. Kjer kdo leži 10 do 15 dni na toplem in pije čaj, 'evo, tam bomo šli!' Pri meni pa nimajo česa iskat!"

"Naše zdravstvo je propadlo, starih nas je več kot mladih. In potem jokcajo 'Bolijo me kolena!' Pa treniraj kolena, je***."

"Bolezen ne obstaja! Bolezen je samo, ko si zlomiš roko ali nogo, da ti jo naravnajo. Ostalo je vse odvisno od tebe," je zaključil vitalni Toni.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • darja19 12:30 13.februar 2019.

    Ma ja nek komunist z borčevsko penzijo , sem vidla pri fotru bil šef v firmi v jugi, ki je ne bom imenovala, dopoldan letali po gostilnah in se kurbali za kar so bili dobro nageajeni.....

  • McClain 11:03 04.februar 2019.

    vsaj tričetrt tega je res.

  • sam50 11:41 21.januar 2019.

    Prišparano se najde.....