Zdravje > Aktualno
155 ogledov

Bralke navdušene nad kremo Vichy Neovadiol

Vichy Vichy
Menopavza pogosto prinaša negativne vplive tudi na našo kožo, slabšata se predvsem gostota in elastičnost kože. Tu nastopi novi nadomestni kompleks Vichy neovadiol, ki so ga preizkušale tudi naše bralke.

V sklopu preizkušanja Vichyjevega nadomestnega kopleksa neovadiol je 15 bralk v menopavzi uporabljalo izdelek dva tedna in nam javilo svoja opažanja. Čisto vse bralke so bile z izdelkom zadovoljne, poudarjale so predvsem njeno hitro vpojnost in prijeten vonj.

“Moja koža je po nanosu žametna, krema dobro in dolgotrajno hidrira kožo, koža pa je bolj zglajena in učvrščena,” pravi Liljana P in dodaja, da je bila koža po testiranju videti bolj sijoča in mladostna.

Gladka koža

Večina bralk pravi, da bodo kremo Vichy Neovadiol uporabljale tudi v bodoče. “Krema je nežna, ne draži kože, je prijatnega vonja. Ob redni uporabi je koža res gladka in sijoča,” opisuje Katarina S. Rozalija A dodaja, da je zdaj njena koža na obrazu bolj mehka in voljna.

S kremo sem zadovoljna. Koža je cel dan navlažena, tonus kože se je malenkostno dvignil, pri globini gub pa nisem opazila sprememb,” je po dvotedenski uporabi napisala Lilijana A. Vida H je prav tako s kremo zadovoljna, po dveh tednih pa sama ni opazila nove linije obraza. Predvideva, da bi bila potrebna daljša uporaba.

“Nad izdelkom sem navdušena, kožo mi lepo nahrani in navlaži, prijeten občutek na koži, nobenih alergičnih reakcij. Ker imam občutljivo kožo, sem se kar malo bala,” je zapisala Irena M. Odločila se je, da bo pred nanosom kreme uporabila tudi nekaj za vlaženje kože in serum Neovadiol. 

Zelo jo je pohvalila tudi Ljubica T, saj zaradi suhe kože zelo težko dobi primerno kremo: “Nikoli nisem imela občutka,da mi kožo "vleče"in sem imela zelo prijeten in "mehek" občutek na obrazu”. Tudi ostale preizkuševalke so bile s kremo  zadovoljne in jo bodo še naprej redno uporabljale.  

Kaj je Vichy Neovadiol

Vichy prvič predstavlja nadomestni kozmetični kompleks, ki združuje aktivne sestavine kot so hialuronska kislina, hydrovance, hepes in hedion in visoko vsebnost sestavine pro-xylane, ki odlično delujejo proti trem vidnim posledicam menopavze na koži,” opisujejo pri Vichyju.

Nov kompleks daje občutek gostejše kože, saj dobijo njene plasti ponovno svojo polnost in čvrstost.“Obrazne poteze bodo postale izrazitejše, povrnila se bosta tudi sijaj in enakomerna polt,”pojasnjujejo.

Nadomestni kompleks neovadiol vsebuje desetkratno količino Pro-Xylane (v primerjavi z obstoječo formulo). Ta intenzivno deluje na gostoto vaše kože s ciljem obnavljanja kožnega tkiva in preobrazbe kože v vseh njenih dimenzijah. 

To v Vichyju klinično dokazujejo z zagotovili  34-ih dermatologov*, s pomočjo številnih parametrov mladostnega videza v raziskavi z več kot 400 ženskami**. 

Predstavili so tudi rezultate potrošniškega testa, ki so ga naredili v Nemčiji na 121 ženskah, ki so uporabile serum. Od osem do deset žensk je opazilo zmanjšanje učinkov menopavze na svoji koži med uporabo seruma Neovadiol. “Klinične ocene dnevne nege Neovadiol prinašajo odlične rezultate: Toničnost kože se poveča za 39 odstotkov, čvrstost za 13,9 odstotkov, elastičnost za 22 odstotkov, v dveh mesecih pa so že preoblikovane kožne poteze” dodajajo.

* Multicentrična študija z 240 ženskami v obdobju 2 mesecev. ** Klinična študija ob uporabi seruma in nege v obdobju 8 tednov.